Apple Powerbeats 4: Nye øretelefoner til sportsfolket på vej

Apple arbejder på et nyt sæt trådløse øretelefoner – og det er ikke nye AirPods. De hedder i stedet Powerbeats 4 og er trådløse, men forbundne, øretelefoner designet til aktive mennesker.

Apple Powerbeats 4: Nye øretelefoner til sportsfolket på vej

Apple har taget forbrugerne med storm med AirPods  og AirPods Pro. Men selv om de er smarte og praktiske, er de ikke nødvendigvis optimale til en løbetur eller andre aktiviteter. Der kan øretelefoner, som sidder fast på øret med ørekroge, være en bedre mulighed.

Apple har allerede flere produkter, der løser det problem – nemlig Powerbeats Pro og Powerbeats3. Men Apple har udviklet videre på de to produkter og arbejder lige på en slags hybrid mellem de to – det, som bliver Apple Powerbeats 4. Det kan hjemmesiden WinFuture afsløre.

De kommende Powerbeats 4 fungerer på samme måde som forgængeren Powerbeats 3 og er altså forbundet med en ledning, men Apple har opdateret designet på ørestykkerne, så de matcher de nyere Powerbeats Pro. Der er derfor blevet lidt mere ”Apple” over designet frem for ”Beats by Dr. Dre”, som Apple opkøbte i 2014.

Powerbeats 4 får ifølge rygterne indbygget en Apple H1-chip, hvilket 3’eren ikke har. Der skulle dog være tale om en opdateret udgave af chippen, som skulle give op til 15 timers afspilning i stedet for 9 timer i Powerbeats 3. Apple Powerbeats 4 får ifølge rygterne også hurtigere opladning, så du får 60 minutters afspilning efter kun 5 minutters opladning.

Prisen på Powerbeats 4 ventes at blive den samme som forgængeren – det vil sige 250 dollars eller 1.490 kroner i Danmark. Som billederne viser, kan øretelefonerne fås i farverne rød, hvid og sort.

Med en pris på 1.379 kroner for AirPods og 2.199 kroner for AirPods Pro kan de kommende Powerbeats 4 altså være et fornuftigt alternativ til dem, der ønsker trådløse øretelefoner, der ikke falder ud under løbeturen.