Harman klar med trådløse JBL-højttalere til udendørslivet

Højttalerproducenten Harman introducerer to nye Bluetooth-højttalere, der er din perfekte følgesvend til udendørsaktiviteterne.

Harman klar med trådløse JBL-højttalere til udendørslivet

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Årets Mobile World Congress er vel overstået, og i den store overflod af nye produkter har højttalerproducenten Harman lanceret to nye JBL-brandede højttalere til udendørsmennesket, hvor normale højttalere ikke nødvendigvis er den bedste løsning.

De to trådløse højttalere går under navnene JBL Clip+ og JBL Charge 2+ og tjener grundlæggende det samme formål til aktiviteterne uden for hjemmet, men til forskellige behov.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

JBL Clip+ – Lille højttaler med karabinhage

Højttaleren her er en lille sag, du kan tage med dig hvor og når som helst. Med en smart karabinhage kan du sætte den fast på rygsækken under en vild og våd kajaktur, mens du stadig kan nyde musikken for fuld udblæsning.

Højttaleren er nemlig vandafvisende og tager derfor ikke skade af en regnskylle eller en tur i udfordrende terræn. Med den robuste konstruktion kan du slippe for bekymringen om eventuelle skader.

Læs også:  JBL Powerup – Fed hjemmehøjttaler med NFC og Nokia-fordele [TTEST]

Et lithium-ion-batteri giver den lille højttaler op til fem timers konstant spilletid. Derudover har den en mikrofon indbygget, så du ganske problemfrit kan føre samtaler med dine venner og bekendte gennem den.

Der sidder også en almindelig 3,5 mm jackstik-ledning, så du kan tilslutte et hav af medier og enheder, der ikke understøtter Bluetooth-forbindelsesteknologien. Dermed har du masser af muligheder for at afspille dine medbragte yndlingssangene i pragtfuld lydkvalitet.

Se den lille Clip+-højttaler i galleriet nedenfor.

JBL Clip

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

JBL Charge 2+ – Stor lyd og stort batteri

Charge 2+ leverer med dens større formfaktor også et væsentligt større og fyldigt lydbillede hvorend du tager den med dig. To indbyggede basenheder i hver ende af højttaleren gør dig i stand til at fyre op for en lille fest alle steder.

Højttaleren er også transportabel og forbinder til dine enheder med Bluetooth på samme måde som Clip+, men den har også et par andre tricks i ærmet.

Læs også: JBL Charge: Trådløs to-i-en løsning [TEST]

Den rummer et stort batteri på 6000 mAh, som ikke kun giver dig en lang spilletid på 12 timer, men såmænd også leverer strøm til din smartphone og tablet på farten med et USB-kabel. Du kan altså nyde god musik og samtidig få tanket lidt juice op på smartphonen – det må siges at være en win-win-situation.

Du behøver heller ikke at være den eneste DJ med denne højttaler ved sin side. En social mode gør det muligt at forbinde op til tre enheder ad gangen til højttaleren og levere en social musikoplevelse.

Ligesom den lille JBL Clip+ er der også en indbygget mikrofon i Charge 2+, så du aldrig misser telefonsamtalerne med dem omkring dig.

Læs også: JBL Synchros Reflect BT – Sprød lyd og trådløs frihed [TEST]

Om de to højttalere siger adm. direktør hos HARMAN Lifestyle, Michael Mauser:

“Brugerne kan ikke kun lytte til musik, når de er på farten. De kan også være sikre på at få en kvalitetslyd, uden at det er nødvendigt at flytte højttaleren tættere på begivenhederne. Lanceringen af disse to produkter giver ganske enkelt lytteren større frihed”.

Se den store Charge 2+ højttaler i galleriet herunder.

JBL Charge 2

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Pris og tilgængelighed

Den lille JBL Clip+ får en vejledende pris på 399 kroner, mens den store Charge 2+ kommer til at koste 1.199 kroner. De lander begge i butikshylderne denne sommer.

Med begge modeller kan du vælge mellem hele regnbuens farver – mere præcist sort, blå, rød, grå, turkis, gul, rosa og orange.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni