Nyt Falster 3-smartwatch fra Skagen lanceret

Skagen har netop lanceret en ny udgave af Falster-smarturet, med bedre ydelse og indbygget højtaler til opkald og notifikationer med lyd.

Nyt Falster 3-smartwatch fra Skagen lanceret

Dansk design møder moderne teknologi i Skagens seneste smartwatch, Skagen Falster 3. Designet er ikke langt fra forgængeren og kommer stadig med Googles Wear OS-styresystem, men det nye ur byder på masser af nyt, blandt andet hurtigere indmad, indbygget højtaler og mikrofon.

Skagen Falster 3 er denne gang blevet udstyret med Qualcomms Snapdragon 3100-chipset, der, sammen med 1 GB RAM og 8 GB lagerplads giver uret en bedre ydelse og mere plads. 

Urkassen måler 42 millimeter og indeholder en 1,3 tommer OLED-skærm, hvorpå Google Wear OS-platform vises og styres på samme måde som tidligere modeller: to trykknapper og en drejeknap.

Læs også: Fossil klar med nyt smartwatch: Gen 5

Du kan besvare opkald på Skagen Falster 3

Udover bedre ydelse og nye urremme, så får Skagen Falster 3 også indbygget en højtaler og mikrofon, som både kan bruges til at besvare opkald og få lyd på notifikationer, ligesom vi så Huawei tilføje i nyeste Watch GT 2.

Derudover er der selvfølgelig pulsmåler, Google Assistent, aktivitetsmåler, skridttæller, betaling med Google Pay, GPS og meget mere.

Ifølge Skagen klarer Falster 3 omkring 24 timer på en opladning og tager 2 timer at lade op. Det kommer med en magnetisk opladningsdock. Det er vandtæt til 5ATM.

Skagen Falster 3: Pris og tilgængelighed

Prisen på Skagen Falster 3 lyder på 295 dollars. Vi gætter på en dansk pris på omkring 2.500 kroner. Uret er tilgængeligt i USA allerede nu og kommer senere til Europa.