Tilbud på privatleasing af Kia Niro EV

Kia har tilbud på køb og leasing af elbilen Niro EV, der er en SUV og familiebil med god udstyrspakke, god plads og rækkevidde på 460 km.

Tilbud på privatleasing af Kia Niro EV

Kia frister med billig leasing og nedsat købspris på Niro EV, der er en elektrisk SUV og familiebil. Læs mere om tilbuddet her.

Se også: Sammenlign priser og specifikationer på elbiler

Billig leasing af Kia Niro EV

Der er lige nu skarpe priser at finde på Kia Niro EV. Kia Niro EV er en elektrisk SUV og familiebil, der byder på god plads, høj komfort og gode specifikationer. Kia Niro EV scorer 77 ud af 100 og er sammenlagt en god elbil.

Lige nu kan man lease en Kia Niro EV fra 2.395 kr. per måned, hvor prisen tidligere var 2.995 kr. Man kan vælge mellem forskellige udbetalinger. Inkluderet er 10.000 km per år.

Man kan vælge at købe Kia Niro EV, der i tilbuddet koster 249.990 kr.

Det begrænsede tilbud gælder Kia Niro EV i varianten Access Plus, der byder på udstyr som 2-zonet klimaanlæg, varmepumpe, 17 tommer alufælge, adaptiv fartpilot, parkeringsensor for og bag, sædevarme foran og mere.

Modellen har et batteri på 64 kWh og en rækkevidde på 460 km. Dens elektriske motor yder 204 hk og accelerer fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder. Opladning fra 10-80 procent sker på cirka 40 minutter.

Der er fem siddepladser, 2 ISOFIX-beslag, et bagagerum på 475 liter og et lille frunk på 20 liter. Niro EV trækker op til 750 km på krogen.

Der er tale om et lagersalg og tilbuddet gælder derfor kun til lageret er tomt.

Se også: Specifikationer og priser på Kia Niro EV

Alternativer til Kia Niro EV?

Er Kia Niro EV den bedste elbil i prisklassen? Der findes flere gode alternativer, men det er uden tvivl et godt bud. Vi anbefaler dog altid, at man prøvekører flere forskellige elbiler, inden man køber eller leaser elbil.

Blandt alternativer er Hyundai Kona Electric, MG Marvel R, Nissan Ariya, BYD Atto 3, Ford Explorer, Honda e:Ny1 og flere andre SUV’er i mellemklassen.

Vi anbefaler leasing af elbil, da du her slipper for bekymringer om slitage på batteriet, gensalgsværdi, service og meget andet.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Vi anbefaler:
Her er de billigste elbiler i Danmark
Se hvilke elbiler der kommer i 2024, 2025 og 2026
Se elbilforsikringer hos If