Lad en mobil robotstøvsuger holde dit smarte hjem rent

En robotstøvsuger kan være en rigtig stor hjælp til den daglige rengøring og er godt eksempel på ny teknologi anvendt i menneskets tjeneste.

Lad en mobil robotstøvsuger holde dit smarte hjem rent

Hjem, kære hjem. Vi holder af at være hjemme i vores egne gemakker. I omgivelser vi selv har designet, med møbler vi synes passer sammen og passer godt til os. Vi har de billeder på væggene, vi holder allermest af, og vi har nøje udvalgt tæpperne på gulvene. Hjemmet er vores base. Her trækker vi os tilbage, når arbejdsdagen er forbi, og her slapper vi af med familie og venner. Eneste minus er at det hele også skal holdes rent. Her er robotteknologien virkelig en gave.

En robotstøvsuger klarer det hele, uden at du behøver at rejse dig fra sofaen. Her er virkelig tale om ny teknologi anvendt i menneskenes tjeneste, for hold da op, hvor er det skønt at slippe for at vade rundt og støvsuge.

Hvor tit har man ikke måtte flytte ledningen over i et andet stik, fordi den ikke kunne række hele vejen? For ikke at tale om hvor mange gange, man er snublet i denne ledning, fordi man har glemt at se sig for mens man støvsugede. En robotstøvsuger er ledningsfri, hurra!

Stor test med bredt grundlag

Mere en 100.000 brugeranmeldelser og 105 tests fra eksperter har dannet grundlag for en grundig test af 49 robotstøvsugere, i en artikel, du kan finde på reoverview.dk.

Hvis du går i tanker om at investere i en robotstøvsuger, så er denne test et must at læse. Der er to kategorier. Den ene handler helt enkelt om den bedste robotstøvsuger. Den anden går specifikt på at finde den bedste billige robotstøvsuger. Og der er virkelig noget at kigge på.

Roborock topper

På de fem første pladser i kategorien “bedste robotstøvsuger” finder man modeller fra Roborock. Dette mærke tager, med andre ord, utvetydigt prisen for at være bedst.

Det er dette mærke man skal gå efter, hvis man ikke vil nøjes med det næstbedste. Kigger man derimod efter billige robotstøvsugere, så er det mærket Eufy, der løber af med sejren.

Her er feltet mere blandet, men her er det altså også prisen man går efter, ikke helt så meget kvaliteten.

Rent hjem, mens du driver den af

Med en robotstøvsuger, behøver man ikke at røre en finger. Man kan lægge fødderne op i sofaen, mens ens lille elektroniske tjener klarer det hårde arbejde med at støvsuge under den. Man føler sig som en konge, og robotstøvsugeren er ens egen lille undersåt, der bare gør, hvad den får besked på.

Og bare rolig, den gør aldrig oprør. Den kan nemlig ikke andet end at støvsuge. Det er det den er skabt til. Og bliver den træt, så finder den selv hen til opladeren og bliver tanket op til endnu mere støvsugning. Det er jo herligt.

Se også: Læs flere advertorials