Stor opdatering til Nest Hub – Her er nyhederne

Google er nu klar med en nu omgang software til Nest Hub og Nest Hub Max. Her får du alle nyhederne i opdateringen til version 1.46.

Stor opdatering til Nest Hub – Her er nyhederne

Google er nu klar med en ny software til Nest Hub og Nest Hub Max. Opdateringen indholder nyt til platformens indstillinger, fotorammen, styring af lys og mere til.

Nest Hub er en genial lille tilføjelse til smart-hjemmet, som man udover at kunne styre med stemmen også har en skærm, som man kan bruge til at styre de forbundne enheder. Du kan finde min test af Nest Hub lige her, hvor du kan læse meget mere om dens funktioner.

Forbedringerne rulles ud til både Nest Hub og den større Nest Hub Max, som desværre ikke er tilgængelig i Danmark. De bliver opdateret fra version 1.44 til 1.46 og her er nyhederne i opdateringen.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home

Indstillinger i Google Nest

Swiper man op fra bunden i Google Nest, så får man adgang til enheden indstillinger. Med version 1.46 er menuen blevet reorganiseret og der er tilføjet mulighed for, at indsende forbedringer i denne menu.

På den store Nest Hub er også landet muligheden for at ændre på indholdet fotorammen viser, hvilket på Nest Hub fungerer lidt anderledes. Tidligere blev Nest Hub brugere henvist til Google Home-appen, når der skulle ændres på fotorammen, men kan nu spørge assistenten om hjælp til dette.

Læs også: Fokus på begynder guides til smart-hjem

Hey Google, skift fotoramme

Fremover kan Nest Hub brugere nemlig spørge Google Assistenten: “Hey Google, skift fotoramme”, hvorefter man vil blive præsenteret med et layout lignende det vi kender fra Google Home-appen.

Her kan man vælge mapper fra Google Fotos, Googles billedbibliotek og også kun at få vist klokken.

Læs også: De 5 bedste smartprodukter til hjemmet

Styring af lys forbedret

Jeg er personligt glad for Nest Hub, selvom der er plads til forbedring i softwaren. Den nye opdatering skulle forbedre styringen af lys og lamper, ved at vise hvilke som er tændt – en forbedring jeg virkelig ser frem til.

Swiper man ned foroven og vælger rum, så kan man i overblikket nu se om lamperne er tændte eller slukkede. Tændt vises med gult og slukket vises med hvidt.

Nest Hub-softwaren i version 1.46 har begyndt sin udruldning i fredags, hvor enheder helt automatisk bliver opdateret. Du kan altid tjekke din version ved at gå til “indstillinger” og “Om enhed”.

Se også: Gode tablets, smarthjem & mobilpakke med Netflix