BYD skruer bissen på: Latterlig billig privatleasing af Dolphin

Dolphin var i forvejen en af de billigste elbiler af privatlease, og nu har BYD sat prisen yderligere ned. Dolphin koster nu 2.495 kr. per måned.

BYD skruer bissen på: Latterlig billig privatleasing af Dolphin

Vil du gerne have elbil uden bekymringer om service, batteriforringelse og gensalgsværdi til meget billige penge? Så bør du tage et kig på BYD Dolphin.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Privatleasing af BYD Dolphin fra kun 2.495 kroner

Det kunne tyde på, at elbilproducenten BYD nu virkelig vil presse Tesla og de andre konkurrenter på det danske marked. De har netop introduceret Model Y-konkurrenten BYD Seal U til en meget attraktiv pris og melder nu klar med ny leasingpris på Dolphin.

Det kostede tidligere 2.995 kroner per måned at privatlease en BYD Dolphin. En skarp pris, der var en af de absolut laveste på elbiler i Danmark. Nu har BYD gjort det endnu mere attraktivt at lease en Dolphin.

Nu kan man nemlig nøjes med at betale 2.495 kroner per måned for en Dolphin. Til denne pris får man BYD Dolphin Comfort, der har en købspris på 234.995 kroner. Der er inkluderet 10.000 kilometer per år. Udbetalingen er på 9.995 kroner. Samlet betaling i leasingperioden på de 36 måneder er 100.415 kroner.

Se også: Pris og tilbud på privatleasing af BYD Dolphin

Man kan efter de første 12 måneder komme ud af leasingaftalen, der har en mindstepris på 40.535 kroner.

Der er mange fordele ved at lease en elbil. Elbilmarkedet er under hastig udvikling og der sker hele tiden forbedringer. Ved leasing kan du køre elbil uden bekymringer  om store økonomiske tab. Ved leasing skal du heller ikke bekymre dig om slitage på batteriet, service og du kan lettere skifte til en nyere model. Se flere fordele ved privatleasing af elbil her.

Se også: De bedste små elektriske bybiler og familiebiler i Danmark

Kort om BYD Dolphin

Dolphin er BYDs mindste elbil, men overraskende rummelig for dens kompakte ydre. Dolphin er en bybil og lille familiebil med 5 siddepladser.

Dolphin har en rækkevidde på 427 kilometer (WLTP) og lader fra 30-80 procent på 29 minutter. Batteriet er af typen LFP, som uden problemer kan oplades fuldt hver dag.

Bagagerummet er på 430 liter og kan udvides til 1.310 liter.

Se også: Specifikationer, bedømmelse og pris på BYD Dolphin

Den har 204 hestekræfter og kører fra 0-100 km/t på 7 sekunder. Tophastigheden er 160 km/t.

Dertil kommer BYD Dolphin med et stort udvalg af standardudstyr, heriblandt LED-lygter, 17″ alufælge, varmepumpe, el-sidespejle, el-justerbare forsæder, varme i forsæder, klimaanlæg, infotainmentsystem med 12,8″ roterbar skærm, Apple CarPlay og Android Auto, adaptiv fartpilot, blind vinkel-assistent, 360 graders kamera, nøglefri betjening og mulighed for oplåsning med NFC (smartphone).

Se også: Billigste hjemmeopladning og ladeboks til elbil

Vi anbefaler:
Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025
Find den bedste og billigste forsikring til elbil
Test og anmeldelser af elbiler