BYD Seal U får vild pris – billigere end Model Y

BYD Seal U er betydeligt billigere i Danmark end konkurrenten Tesla Model Y. Se den usædvanligt skarpe pris i Danmark på BYD Seal U.

BYD Seal U får vild pris – billigere end Model Y

BYD er nu klar med en dansk pris på deres nye elektriske SUV, der er en direkte konkurrent til Tesla Model Y. BYD Seal koster i Danmark fra 319.995 kroner.

Se også: Priser, tilbud, test og sammenligning af elbiler

BYD Seal U er 25.000 kr. billigere end Model Y

Det blev tidligere i år afsløret, at BYD ville tage en ny elektrisk SUV med det Danmark. Nu har BYD ud af det blå løftet sløret for en dansk pris på den nye Seal U, der er usædvanligt skarp.

Seal U er ment som en direkte konkurrent til Model Y og andre elbiler som Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq 5, Nissan Ariya og flere.

Prisen på BYD Seal Y starter ved 319.995 kroner, hvilket er hele 25.000 kroner billigere end Tesla Model Y.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på BYD Seal U

Hvad med udstyret? Seal U være spækket med udstyr i basismodellen. Ligesom BYDs Dolphin og Seal kommer Seal U at komme i to varianter, Comfort og Design, hvor der egentlig ikke er den store forskel.

Faktisk er Seal U Comfort exceptionelt veludstyret. De eneste forskelle på den og Design er et dynamisk velkomstlys, regnsensor, ambientbelysning i flere farver, PM2,5 luft rensningssystem, 15,6″ infotainmentskærm (12,8″ i Comfort), Head-up display, trådløs opladning af smartphones.

Dog er Seal U Design kun 20.000 kroner dyrere – og derfor for mange nok oplagte valg. Den topudstyrede model er stadig billigere end en Tesla Model Y.

Se også: Test, bedømmelse og anmeldelse af elbiler

Se også: Nyheder og rygter om kommende elbiler i 2025

Masser af plads og op til 500 km rækkevidde

BYDs Seal U ligner et oplagt valg til familien, der gerne vil køre på ren el. Seal U er en SUV i mellemklassen, hvor der er fokus på komfort, udstyr og plads.

Med en længde på 4785 mm, en bredde på 1.890 mm og en højde på 1.660 mm er Seal U en anelse større på alle leder og kanter end en Volkswagen ID.4, som den vil blive en konkurrent til herhjemme. Den har cirka samme større som en Tesla Model Y, men en anelse smallere og med lidt mindre akselafstand.

Den byder på en rummelig kabine med plads til 5 personer og et bagagerum på 522 liter, der kan udvides til 1.449 liter.

Seal U er udstyret med et 87 kWh batteri, der giver en rækkevidde omkring 500 kilometer (WLTP). Som de andre BYD-elbiler er lynopladning ikke imponerende hurtig. 30 til 80 procent tager 27 minutter med en maksimal effekt på 150 kW. 10-80 procent tager 42 minutter.,

Der er også styr på sikkerheden i Seal U, der scorer topkarakter i Euro NCAP. BYD giver 6 års fabriksgaranti (150.000 km) og 8 års batterigaranti (200.000 km).

Se også: Se de bedste og sikreste elbiler til familien