Lille og billig Tesla Model 2 får et vildt design

Et design på Teslas kommende elbil til cirka 200.000 kroner er dukket op. Se det vilde design på den mindste elbil fra Tesla, Model 2.

Lille og billig Tesla Model 2 får et vildt design

Længe har der været snak om en mindre og billigere elbil fra Tesla, der kan komme ned og koste cirka 200.000 kroner, men vi nærmer os nu angiveligt en lancering af den. Baseret på informationer omkring Tesla Model 2 kan vi nu få et indtryk af, hvordan den (måske) vil se ud.

Se også: Elbiler bedst i test

Et design inspireret af Cybertruck

Den lille Tesla-elbil blev for første gang omtalt af Elon Musk, administrerende direktør for Tesla, tilbage i 2022. Her afslørede han, at prisen var forventet at lande på omkring 25.000 dollar , og som kan ende med at koste omkring 212.000 kroner i Danmark. Den billigste nuværende Tesla koster fra 339.900 kroner, hvor flere konkurrenter nu tilbyder billigere elbiler.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt for Tesla, at de også får en billigere elbil ud på markedet, som kan konkurrere mod disse elbiler, der primært kommer fra kinesiske producenter.

Men hvordan vil Tesla Model 2 se ud? Nogle gættede på et design a la Model Y, blot mindre. Men nu er et nyt design dukket op, som ser noget mere interessant ud.

Lækkede informationer afslører, at designet på Model 2 kan være baseret på Tesla Cybertruck. Og nu er der altså kommet et bud på hvordan Model 2 vil se ud, baseret på disse informationer:

Angiveligt skulle Model 2 have et design som Cybertruck, for at kunne genbruge dele fra denne og holde produktionomkostningerne nede.

Se også: De billigste elbiler i Danmark

Hvor stor/lille bliver Tesla Model 2?

Hvilken størrelse forventes den kommende Tesla Model 2 at have? Den skulle have en størrelse sammenlignelig med Volkswagen ID.3, BYD Dolphin, MG4 Electric og Peugeot e-208, der alle er bybiler og mindre familiebiler.

Specifikationer på Tesla Model 2

Batteriet i Model 2 er med stor sandsynlighed et LFP-batteri, der er de billigste at producere. Rækkevidden forventes at lande et sted mellem 300 og 400 kilometer.

Produktionen forventes at gå i gang allerede i 2024. Hvis det passer, kan vi altså snart forvente officiel information fra Tesla.

Se også: Se Ifs bedste forsikring til elbiler