Nyt stort Tesla Center skal åbnes på vestkysten

Teslas næste udvidelse i Danmark bliver et stort center på vestkysten, hvor der skal tilbydes prøveture, service og afhentning af Teslaer.

Nyt stort Tesla Center skal åbnes på vestkysten

Tesla åbnede fornylig et 1.600 m2 stort servicecenter i Greve og har nu planlagt næste udvidelse, som denne gang vil blive placeret på Danmarks vestkyst. Det kommende Tesla Center vil tilbyde prøveture, service og afhentning af nye og brugte Teslaer.

Se også: Tesla klar med næste generations elbilbatteri til ny Model Y

Tesla Center i Ribe

Det bliver lettere og lettere at finde et Tesla servicecenter i Danmark. Indtil videre er der fem Tesla servicecentre at finde i landet, hvor det kommende sjette kommer tættere på nye kunder og Tesla ejere i Vest- og Sønderjylland. Det nye center byder på store arealer og et potentiale til at udvide i takt med behovet.

Tesla Centeret i Ribe vil fremvise de nyeste modeller Model Y og Model 3 frem sammen med et voksende udvalg af brugte biler. Centeret skal åbne i løbet af sommeren, hvor planen er at åbne for prøveture, service og afhentning af nye og brugte Teslaer.

Centeret i Ribe vil skabe en række nye jobmuligheder, hvor 16 nye medarbejdere skal rekrutteres i løbet af foråret. Planen er at fordoble antallet af medarbejdere hos Tesla Ribe inden årets udgang for at blive et team på omkring 30 personer. Den moderne serviceafdeling kommer til at have flere lifte og flere nye dedikerede mobile servicetekniker, hvilket bidrager til at øge servicekapaciteten for alle Tesla ejere på i Vest- og Sønderjylland.

Tesla Servicecenter i Danmark

Der er indtil videre fem Tesla servicecentre i Danmark – centeret i Ribe bliver det sjette. Du skal se adresser på Teslas centre nedenfor:

  • Aarhus: 18-20 Bredskiftevej, 8210 Aarhus V
  • Greve: 2 Korskildelund, 2670 Greve
  • Hillerød: 8 Lokesvej, 3400 Hillerød
  • Kastrup: 43 Kirstinehøj, 2770 Kastrup
  • Odense: 275 Svendborgvej, 5260 Odense

Flere Superchargere på vej

I løbet af 2022 vil Tesla udvide med flere Supercharger-ladestationer i Danmark. En eksisterende station skal udbygges med nyeste V3 Supercharger med en ladeeffekt på 250kW og seks nye ladestationer skal rejses i foråret.

De kommende Superchargere vil øge udbuddet i Danmark med 50 procent.En af de nye ladestationer åbner i Odense, hvor 6 nye V3-ladere vil være til rådighed. Den nye Supercharger-station skal lette rejser mellem Århus og København på motorvejen som et godt supplement til Superchargers på strækningen tværs over landsdelene.

Se også: Tesla designchef om Apples elbil: Der er intet at se frem til