Video: NIO ET7 udfordrer de bedste fra BMW, Audi og VW

Nio ET7 er en fremragende elbil for dem, der sætter pris på høj byggekvalitet og køreglæde - se vores test med bedømmelse og pris.

Nio ET7 er en stor og meget rummelig elbil, der først og fremmest imponerer med sit eget infotainmentsystem.

Der er kun én variant af NIO ET7 og den byder på flotte specifikationer som 0-100 km/t på 3,8 sekunder og en rækkevidde på op til 580 kilometer med det store 100 kW batteri. Man kan også vælge et mindre 75 kW batteri.

Fuldt udstyret elbil

Bilen er fuldt udstyret som standard, så man får meget udstyr med fra starten, uden at man skal tilkøbe yderligt.

Derudover er det også en af de allerførste biler på det danske marked med en LiDAR sensor og det er en både dejlig og tryg bil at køre i.

Designmæssigt er det ikke den mest opsigtsvækkende bil, men til gengæld er den ekstremt lækker indvendigt med moderne og minimalistisk design og imponerende flot og gennemtænkt kabine. Skærmene er af høj kvalitet og lydanlægget uovertruffen.

Robot hjælper under køreturen

Der er også lige det med Nomi, den lille “robot”, der sidder øverst på midterkonsollen. Nomi er NIOs digitale assistent, der lader alle passagerer styre ting i bilen med stemmen. Den forstår samtidig, hvor i bilen der bliver snakket til den. Hør mere om, hvorvidt den er en god hjælp under kørslen.

NIO ET7 koster fra 728.900 kroner uden et batteri. Det er en pris på niveau med biler fra Audi, BMW og VW – heldigvis leverer den lige så høj kvalitet.

Læs vores store test af Nio ET7 og sammenlign dens kvalitet i forhold til andre elbiler.