Toyota klar med ny og forbedret bZ4X: Pris og specifikationer

Toyota er klar med ny bZ4X med hurtigere lynopladning og helt ny sikkerhedsfunktion. Se pris på den nye 2024-udgave af Toyota bZ4x.

Toyota klar med ny og forbedret bZ4X: Pris og specifikationer

Toyota har netop annonceret en forbedret 2024-model af elbilen bZ4X. Læs mere om den nye Toyota bZ4X og se danske priser og varianter.

Se også: Priser, test og specifikationer på elbiler

Forbedringer i ny Toyota bZ4X

Den nye Toyota bZ4X har fået flere opgraderinger og forbedringer. Den nye model kommer selvfølgelig også med de tidligere forbedringer, som Toyota gav bZ4X sidste år.

Hvad er der nyt i 2024-udgaven af bZ4X? Kort fortalt er der er hurtigere lynopladning, bedre komfort med strålevarmere under ratstammen og i instrumentpanelet og helt ny sikkerhedsfunktion.

Hurtigere lynopladning i koldt vejr

2024-udgaven af Toyota bZ4X har fået en nyt batterivarmesystem, der skal sikre, at batteriet i bilen opnår optimal temperatur til lynopladning, når bilen ankommer til en lynlader.

I bZ4X med højeste udstyrsudgave får man derudover nu nye nye strålevarmere, der nok skal få varmet forsædepassagerer effektivt op. De nye nye strålevarmere sidder under ratstammen og på instrumentpanelet, hvor det giver en hurtigere opvarmning af førerens og forsædepassagerens ben og fødder. Da varmen udstråles ved hjælp af infrarød teknologi, er systemet stort set lydløst i modsætning til bilers klimaanlæg.

Se også: Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2024 og 2025

Til sidst får bZ4X 2024 en ny sikkerhedsfunktion, der skal forebygge påkørsler bagfra. Funktionen får man fra Prestige-modellen af bZ4X.

Det fungerer ved, at bilens blindvinkelradarer opfanger, hvis der er risiko for kollission fra et bagfra kommende køretøj. I det tilfælde vil systemet automatisk aktivere havariblinket for at advare den anden fører og forhåbentlig derved medvirke til at forhindre en kollission.

Se også: De bedste elbiler i Danmark i Danmark i 2023

Specifikationer på Toyota bZ4X 2024

Toyota bZ4X har et batteri på 71,4 kWh (netto 64 kWh), som giver bilen en rækkevidde på 416 – 436 kilometer.

Den fås som forhjulstrukken med 204 hestekræfter eller firehjulstrukken med 218 hestekræfter. 0-100 km/t klarer den på ned til 7,7 sekunder.

Opladning sker ved maksimalt 150 kW, hvor Toyota lover 10-80 procent på ned til 30 minutter.

bZ4X kommer i tre udstyrsvarianter: Elegant, Prestige og Executive. Der kan dertil tilkøbes en Premium-pakke med blandt andet 20″ alufælge, panoramaglastag, JBL premium lydanlæg, metallak og sortlakeret bitone tag for yderligere 15.000 kroner eller en pakke med solcelletag og JBL premium lydanlæg for 20.000 kr.

Se også: Pris, varianter og specifikationer på Toyota bZ4X 

Pris på ny Toyota bZ4X

Den nye Toyota bZ4X har fået en dansk pris fra 359.900 kroner med Elegant-udstyrspakke. Firehjulstræk koster 20.000 kroner ekstra.

Skal man have mere udstyr er der Prestige til 379.990 kroner og topmodellen Executive til 394.990 kroner.

Dertil har Toyota fået en skarpere pris på privatleasing af bZ4X, som koster 3.995 kroner per måned med en udbetaling på 9.995 kroner og 15.000 inkluderede kilometer. Læs mere om fordelene ved privatleasing af elbil her.

Se de bedste aktuelle tilbud på elbiler lige her

Vi anbefaler:
Billigste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste og billigste forsikring til elbil
Test og anmeldelser af elbiler