Billigere elbiler i 2024: Se de 10 bedste tilbud

Priserne er sat ned på flere elbiler og der er op til 100.000 kr. at spare. Vi tager her et kig på de 10 bedste aktuelle tilbud på elbiler.

Billigere elbiler i 2024: Se de 10 bedste tilbud

Frister det med en elbil? Så er starten af 2024 tydeligvis et godt tidspunkt at købe den. Der er nemlig masser af gode tilbud på flere mærker og modeller. Vi har fundet de 10 bedste tilbud på elbiler lige her.

OBS: Der er tilføjet to tilbud ekstra, så nu er vi oppe på 12 aktuelle tilbud på elbiler.

Se også: Priser, bedømmelser og sammenlign elbiler i Danmark

Spar op til 100.000 kroner på en ny elbil

Herunder finder du aktuelle tilbud på populære elbiler fra Hyundai, Kia, Nissan, Renault, Toyota, Volkswagen og Voyah.

Se også: De billigste elbiler på vejene i Danmark

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-e
Ford Mustang Mach-E

Lige nu finder man et attraktivt tilbud på privatleasing af Ford Mustang Mach-E. Her får man Mach-E med 600 km rækkevidde og teknologipakke+ til 4.995 kroner per måned. Ford Mustang Mach-E er en velkørende, praktisk og rummelig familiebil med et nydeligt design. Læs test af Ford Mustang Mach-E her.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Ford Mustang Mach-E

Hyundai Ioniq 5

Hyundai IONIQ 5

Der er op til 45.000 kroner at spare på Hyundai Ioniq 5. Ioniq 5 er en rummelig, praktisk og meget komfortabel crossover. Læs test og anmeldelse af Hyundai Ioniq 5.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6.

Der er endnu mere at spare på den nyere Hyundai Ioniq 6 – helt op til 55.000 kroner. Ioniq 6 er en sporty sedan og meget velkørende elbil, der er overraskende rummelig. Læs test af Hyundai Ioniq 6.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Hyundai Ioniq 6

Kia Niro EV

Kia Niro
Kia Niro EV

Der er hele 50.000 kroner at spare på en Kia Niro EV lige nu, men kun frem til den 31. januar. Kia Niro EV er en komfortabel crossover velegnet til familien. Se test og bedømmelse på Kia Niro EV her.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Kia Niro EV

Nissan Ariya

Nissan Ariya
Nissan Ariya

Nissan har sat prisen på elbilen Ariya ned flere gange og er lige nu på sit laveste. Lige nu kan Nissan Ariya købes fra 310.000 kroner. Nissan Ariya er en behagelig, rummelig og praktisk familiebil. Se test og anmeldelse af Nissan Ariya her.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Nissan Ariya

Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech
Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric er en skøn lille elbil, der netop er blevet sat op til 70.000 kroner ned. Derfor koster en Megane-elbil fra 264.900 kroner nu. Renault Megane E-Tech er en hatchback og bybil, der sagtens kan gå som en lille familiebil. Læs test og anmeldelse af Renault Megane Electric.

Derudover er der tilbud på privatleasing af Renault Megane Electric fra kun 3.195 kroner per måned.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Renault Megane E-Tech Electric

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Toyota er klar med nytårstilbud på Toyota bZ4X, hvor prisen på privatleasing er sat ned. Lige nu kan man lease en Toyota bZ4X fra 3.995 kroner per måned med en udbetaling 9.995 kroner og 15.000 kilometer inkluderet. Toyota bZ4X er en rummelig og komfortabel elbil til familien. Læs test og bedømmelse af Toyota bZ4X.

Der er flere fordele ved af privatlease en elbil.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Toyota bZ4X

Volkswagen ID.3

Ny Volkswagen ID.3 2023

Der er også op til 30.000 kroner at spare på en Volkswagen ID.3 og en ny ID.3 Style-variant med mere udstyr til en attraktiv pris. Volkswagen ID.3 er en hatchback i bybil-klassen og også velegnet som lille familiebil. Se test og bedømmelse på Volkswagen ID.3.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Der er også penge at spare på en af de mest populære elbiler i Danmark, nemlig Volkswagen ID.4. Der er 20.000 kroner at spare på en ID.4 Pure. Volkswagen ID.4 er en praktisk, rummelig og komfortabel elbil velegnet til familiebrug. Se test og anmeldelse af Volkswagen ID.4.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Volkswagen ID.4

Volkswagen ID. Buzz

Test Volkswagen ID.Buzz
Volkswagen ID.Buzz

Det moderne rugbrød er også på tilbud. Volkswagen har sat prisen nu Volkswagen ID. Buzz ned med hele 60.000 kroner. Volkswagen ID. Buzz er en stor minibus til den store familie. Læs test og anmeldelse af Volkswagen ID. Buzz.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Volkswagen ID. Buzz

Xpeng G9

XPeng G9

Der er lige nu også tilbud på privatleasing af Xpeng G9. Xpeng G9 er en stor, flot og luksuriøs SUV med teknologi i topklasse. Den kan lige nu privatleases fra 4.995 kroner per måned. Normalprisen er 5.695 kroner. Læs test og anmeldelse af Xpeng G9 her.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Xpeng G9

Voyah Free

Voyah Free

Allermest er der at spare på en Voyah Free – faktisk hele 100.000 kroner. Voyah Free er en stor SUV med masser af plads og udstyr i høj kvalitet. Læs mere om Voyah Free her.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Voyah Free

Vi anbefaler:
Stor guide til opladning af elbil hjemme
Seneste nyt om elbiler der kommer i 2023, 2024 og 2025
Den bedste og billigste elbilforsikring