PS3-spillet “The Last of Us” bliver til en TV-serie

Det eksklusive PlayStation 3 spil, The Last of Us, skal være en TV-serie på HBO. Bag serien er skaberen af TV-serien Chernobyl.

PS3-spillet “The Last of Us” bliver til en TV-serie

Det PlayStation 3-eksklusive spil, The Last of Us, skal blive til en serie på HBO. Bag serien står skaberen af TV-serien Chernobyl og skaberen af spillet Niel Druckmann.

TV-serien vil være baseret på historien fra det originale spil, hvor Joel og Teenage-pigen i året 2033 skal finde en kur mod en hjerneforandrende pandemi, der har spredt sig og inficeret over 60 procent af verdens befolkning. Svampen gør smittede mennesker til aggressive væsener, som minder ganske meget om zombier. Det udvikler sig til en hæsblæsende, skræmmende og rørende rejse gennem USA.

Læs også: Disneys streamingtjeneste lanceres i Danmark til sommer

Spillet udkom til PlayStation 3 i 2013, hvor det blev modtaget med stor begejstring fra anmeldere verden over. I 2014 udkom spillet i en Remastered-udgave med flottere grafik til PlayStation 4.

Last of US TV-serien vil blive co-produceret af Sony Pictures Television, med PlayStation Productions tilknyttet. Sony har allerede en TV-serie baseret på Uncharted-spilserien i værkerne, men The Last of Us vil være PlayStation Productions første TV-serie.

Som sagt vil TV-serien være baseret på det originale spil, men der kan også komme indhold fra efterfølgeren The Last of US II, som snart er klar til salg.

Læs også: De bedste enheder til streaming af film og serier

Last of Us II på vej til PlayStation 4

Den længede ventede efterfølger til Last of US II skulle have været ude den 21. februar, men blev forsinket til 29. maj. Spillet har været det mest ventede spil til PlayStation siden 2017 og kan blive det sidste eksklusive spil til PlayStation 4-konsollen. Senere på året er Sony nemlig klar med næste spillekonsol-generation, PlayStation 5.

Læs også: Playstation 5: Lanceringsdato, pris og salgstart afsløret

Hvornår TV-serien, The Last of US, er klar på HBOs streamingtjeneste vides ikke endnu.

Læs også: Hvilke mobilabonnementer giver flest streamingtjenester for pengene?