Sådan får du billigst Android TV på dit fjernsyn

En boks med Android TV kan let forvandle dit gamle fjernsyn til et Smart TV. Se her hvordan du får Android TV på dit fjernsyn billigst.

Sådan får du billigst Android TV på dit fjernsyn

Flere og flere kaster sig over streaming af tv, serier og film. Der er mange måder at gøre det på, til mange forskellige priser. Ønsker du at forvandle dit gamle fjernsyn til et smart TV eller måske vil du bare gerne have Android TV, så gør du det billigst på denne måde.

Langt de fleste vælger et fjernsyn med indbygget smartfunktioner og en appbutik, en Google Chromecast eller et Apple TV, når der skal streames på TV’et. En Chromecast er den mest populære at de billigste løsninger, men den har også en stor ulempe. Modsat et smart TV og et Apple TV, så kommer den ikke med en fjernbetjening, men skal i stedet styres med en smartphone. Fra smartphonen “caster” man indholdet til den store skærm. For nogle er det ikke det mest simple og brugervenlige, hvorfor de går efter de dyrere løsninger, hvor man ikke behøver en mobiltelefon. Men det behøver man altså ikke, hvis man gerne vil have et smart TV med en fjernbetjening tilknyttet.

Læs også: Apple TV eller Chromecast – hvad skal du vælge?

Billigste måde at få et smart TV til streaming?

Man behøver ikke købe et dyrt smart TV eller et Apple TV, hvis man vil have et simpelt smart TV, med adgang til alle de mange populære apps til streaming.

Man kan vælge Googles nyeste løsning, kaldet Chromecast med Google TV og der findes også flere andre bokse på markedet til streaming. Chromecast med Google TV er et godt valg og er lige nu nede i 600 kroner, men det kan altså gøres billigere.

Man kan nemlig også få en streamingboks fra Xiaomi med indbygget Android TV. Og lige nu er den altså den billigste måde at få Android TV til dit fjernsyn. Boksen fra Xiaomi hedder Xiaomi Mi TV Box S 4K og har indbygget Android TV, op til 4K-opløsning og en fjernbetjening.

Faktisk har Xiaomi Mi TV Box S 4K en rigtig god og simpel fjernbetjening, den har indbygget Chromecast og en rimeligt flydende brugerflade. Xiaomi Mi TV Box S 4K er til prisen et meget fornuftigt valg til streaming af tv, serier og film. Med begrænset ydelse, så skal der nok ikke spille spil på den, men til helt almindeligt TV er den god. Derudover er den meget lille, så den kan let gemmes væk.

Der findes enkelte løsninger, som er endnu billigere, men det er dog ikke noget vi kan anbefale.

Læs også: De bedste streamingbokse med Android TV og Google TV

Sidste opdatering af historien

Fortællingen gik sin videre gang. Lasse Olsen fortsatte historien. 30/3/2021 fik historien nye ben at gå på med fortællingen Guide: De bedste streamingbokse med Android TV og Google TVKlik her for fortsættelsen.. Seneste højaktuelle stof om “Xiaomi” finder du i denne spalte..