OnePlus Watch 2 udfordrer Apple og Samsung

OnePlus Watch 2 ligner et smartwatch, der kan konkurrere med de bedste på markedet i dag, men det mangler en vigtig ting. Se pris og funktioner.

OnePlus Watch 2 udfordrer Apple og Samsung

OnePlus Watch, der kom for tre år siden, blev ikke den største salgsbasker og den fik også en del kritik for ikke at være helt på plads på de vigtigste funktioner på et smartwatch. Det skal der rettes op på med OnePlus Watch 2, der da også ser ud til at komme i mål med den ambition, når vi kigger på urets specifikationer.

Herunder gennemgår vi nogle af de vigtigste funktioner og specifikationer på selskabets nye smartwatch.

Se også: Find de bedste smartwatch

OnePlus Watch 2

Design

OnePlus Watch 2 er fremstillet med en urskive af 2,5D safirglas og et chassis af rustfrit stål, der skaber den en fin balance mellem elegance og holdbarhed.

Uret fås i to farver – Black Steel og Radiant Steel – altså sort og metalgrå.

OnePlus Watch 2 er bygget til at modstå naturens elementer og er certificeret med 5ATM (kan klare at komme ned i 50 meter dybt vand) og IP68-klassificering (støvtæt), hvilket gør det velegnet til svømning og udendørs aktiviteter.

Derudover sikrer overholdelse af MIL-STD-810H-standarder modstandsdygtighed over for miljømæssige belastninger, hvilket bør sikre en god holdbarhed i ethvert scenarie.

AMOLED-skærm i høj opløsning

Skærmen er dejlig stor med en 1,43″ rund AMOLED-skærm med 60 Hz og High Brightness Mode, der leverer levende billeder og forbedret læsbarhed selv under lyse udendørs forhold.

Urskiven er i 2,5D safirglas og chassiset i rustfrit stål, der både er børstet og poleret. Med en klassificering på over 8 på Mohs’ hårdhedsskala er 2,5D safirglas kun overgået af diamant.

Se også: OnePlus har den bedste kameramobil

Kraftfuld hardware og softwareintegration

OnePlus Watch 2 drives af Snapdragon W5-chipsættet særligt udviklet til smartwatches og er udstyret med 32 GB intern lagerplads. Lagerpladsen kan bruges til apps, data og medier, for eksempel download af musik i Spotify.

OnePlus lover naturligvis en problemfri forbindelse med Android- og OnePlus-økosystemer, hvilket muliggør ubesværet synkronisering og interaktion på tværs af enheder. Der er teknologier som Fast Pair til hurtig parring og man kan få adgang til en lang række Google-apps og -tjenester, herunder Google Maps, Google Assistant og Google Play.

Der er naturligvis også adgang til en lang række apps, de mest indlysende at hente vil være apps til træning, musik og podcast.

Se også: Bedste smartwatch til Android-telefoner

Lang batterilevetid

OnePlus Watch 2 har en batterilevetid på op til 100 timer i Smart Mode, hvilket sikrer uafbrudt brug i længere perioder. Smart Mode betyder også, at man kan bruge mange af urets mere avancerede funktioner. Ved intensiv brug loves der op til 48 timers batterilevetid.

Man kan også skifte til strømsparetilstand og få 288 timers batteritid – det svarer til 12 dages brug.

Funktioner til fitness og sundhedsovervågning

OnePlus Watch 2 har en lang række avancerede sundhedssporingsfunktioner fra pulsmåling og søvnsporing til stressovervågning og måling af iltniveauet i blodet.

Det falder med andre ord i god tråd med de funktioner, som de fleste andre gode smartatches har.

Naturligvis spiller fitness og træning en stor rolle i uret – det er komplet umulig at finde et smartwatch i dag uden en hav af træningsindstillinger. Uanset om du løber, cykler eller deltager i forskellige sportsaktiviteter, tilbyder OnePlus Watch 2 over 100 sportstilstande med detaljerede målinger.

Uret giver også personlige anbefalinger og indsigt for at optimere din præstation og nå dine fitnessmål.

Se også: Xiaomi Watch S3 med HyperOS

Wellness-funktioner

OnePlus har de seneste år haft fokus på wellness-funktioner i deres telefoner, og det følger med over i uret.

Spor dine søvnmønstre, håndtér stressniveauer, og modtag handlingsrettet info for at forbedre dit velbefindende og føre en afbalanceret livsstil – det er i hvert fald, hvad OnePlus lover, man kan opnå med urets wellness-funktioner.

Se også: Xiaomi Watch 2 med fitness-funktioner

GPS med to frekvenser

En af kritikpunkterne, som vi kunne rette mod OnePlus Watch, der kom for tre år siden, var navigationen. Cyklede vi små 10 kilometer, registrerede uret 5 kilometer. Det forsøger OnePlus at rette op på med Dual Frequency GPS, der kombinerer L1- og L5-frekvenser til præcis positionssporing.

Med hurtigere signaloptagelse og sporing i realtid kan du udforske ethvert terræn med tillid og pålidelighed, lyder det.

Har ikke eSIM

Der er formentlig en del af dem, der overvejer et smartwatch, der ikke vil kaste deres penge efter et ur som OnePlus Watch 2. Det skyldes nemlig, at det ikke understøtter eSIM.

Med eSIM integreret i et smartwatch kan man bruge det helt uden at skulle have sin mobil med sig samtidig. eSIM-uret skal stadig kobles til en mobil, men når det er gjort, kan du bruge alle urets opkoblede funktioner helt uden at have mobilen med rundt, selv opkald kan du gøre med uret.

Se også: Hvilke teleselskaber har eSIM?

Tilgængelighed og pris på OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 kommer ud på det danske marked til en pris på 2.499 kroner.

Det er muligt at få 230 kroner i rabat på uret samtidig med, at man også får et gratis eksemplar af headsettet OnePlus Buds 3 til værdi af 799 kroner. Det kræver dog, at man er hurtigt ude, hvis man skal have rabatten på de 230 kroner, dog er der i skrivende stund ingen informationer om, hvor længe man kan få den rabat.

OnePlus garanterer derimod, at man får headsettet med i købet.

Se også: Nyheder om smartwatch