Apple giver butiksansatte coronavirus-forholdsregler

Apples detailansatte får nu nye retningslinjer som følge af pandemien coronavirus. Nu må de ansatte ikke længere tilbyde kunderne at prøve produkter.

Apple giver butiksansatte coronavirus-forholdsregler

Apple er allerede hårdt ramt af coronavirus-pandemien, men har samtidig meldt ud, at de ansattes sundhed og velvære er deres største prioritet. Coronavirus fortsætter sin hærgen verden over, hvilket betyder at Apple nu tager yderligere forholdsregler.

Læs også: iPhone-produktionen er fortsat ramt af coronavirus

Må ikke tilbyde kunder at prøve AirPods og Apple Watch

I den kommende tid må Apples butiksansatte ikke længere tilbyde kunderne at prøve produkter, såsom Apple Watch og AirPods. De må dog heller ikke afvise at prøve produktet, hvis kunden skulle anmode om det. Det er derfor ikke et direkte forbud, men forholdsregler for at begrænse og dermed beskytte både kunder og ansatte.

Apples butikker gør normalt et stort nummer ud af at tilbyde kunder, at prøve fx Apple Watch i forskellige materialer og med forskellige remme. Det samme gælder AirPods, så kunder kan fornemme om de sidder ordentligt i ørerne.

Læs også: Hvilke lande er ramt af coronavirus? Følg med live

Apples butikker forbliver åbne

Apples butikker i Italien er lukket på ubestemt tid, men resten af virksomhedens butikker forbliver åbne for kunderne. Det er dog ikke helt som normalt, da nye foranstaltninger skal sørge for at undgå overfyldte butikker. De ansatte instrueres i håndvask og der opstilles stationer med håndsprit.

Virksomhedens ansatte med coronavirus-lignende symptomer er sendt på ubegrænset sygeorlov med løn, uden krav om lægeattest.

Situationen med Coronavirus udvikler sig i et hastigt tempo og det er slet ikke umuligt, at Apple må tage yderligere forholdsregler.

Læs også: Apples iPhone SE 2 bliver alligevel forsinket