Samsung Galaxy Buds Plus får bedre lyd og batteritid

Samsungs kommende Galaxy Buds Plus har ikke længere mange hemmeligheder at gemme på, når de på tirsdag bliver afsløret sammen med Galaxy S20. Her er de fulde specifikationer.

Samsung Galaxy Buds Plus får bedre lyd og batteritid

Samsungs originale Galaxy Buds bliver afløst om få dage, når årets første Unpacked-event løber af stablen. Dog ser det ikke ud til at der på tirsdag vil være mange overraskelser tilbage, når de bliver præsenteret. De første Galaxy Buds var fremragende trådløse in-ear hovedtelefoner, men afløseren ser ud til at forbedre produktet på alle punkter. Desværre ser det ud til at vi må undvære aktiv støjreduktion, men til gengæld er prisen lavere end konkurrenternes tilbud.

De nye Samsung Galaxy Buds Plus ser et gevaldigt løft i batteritid med næsten en fordobling, og lydkvaliteten forbedres med både diskant- og basenhed i hver hovedtelefon.

Læs også: Her er Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Buds Plus: op til 22 timers batteritid

De første Galaxy Buds kunne præstere 6 timers batteritid, hvor den nye Plus-model er oppe på 11 timer. Kombineret med opladningsetuiet er vi oppe på 22 timers batteritid, mod 13 timer i nuværende model.

Samsung Galaxy Buds Plus forbedrer også lydkvaliteten, hvor første model var udstyret med en enkelt enhed i hver hovedtelefon, så har den nye to: dedikerede diskant- og basenhed. Derudover kan de forbindes til flere enheder via bluetooth, hvor den nuværende kun understøtter en enkelt enhed. Den nye model har også en mikrofon mere på ydersiden, hvilket vi forventer bruges til at opnå bedre lyd under samtaler, der er nemlig heller ingen aktiv støjreduktion i Galaxy Buds Plus. Prisen forventes at blive omkring 1.200 kroner, hvilket er betydeligt lavere end konkurrenterne bud.

Som noget nyt har Samsung udviklet en app til både iOS også, hvor den tidligere kun var tilgængelig til Android. Med appen kan man justere på lyden og opdatere hovedtelefonernes software.

Læs også: Læk: Specifikationer på Samsung Galaxy S20 Ultra

Her er en sammenligning mellem Samsung Galaxy Buds og Galaxy Buds Plus:

Samsung Galaxy Buds Plus
Samsung Galaxy Buds Plus mod Samsung Galaxy Buds.

Visuelt ser de to sæt identiske ud og deler også de samme dimensioner, dog vejer Buds Plus lidt mere. Ud over lydstyrke og skift mellem musiknumre, så kan den udvendige touchpad tilsyneladende bruges til øjeblikkeligt at åbne Spotify på mobilen.

Præsenteres den 11. februar

Samsung Galaxy Buds Plus vil, sammen med Galaxy Z Flip og Galaxy S20, blive præsenteret tirsdag den 11. februar, hvor vi selvfølgelig sidder klar med nyhederne til jer.

Se også: Priser og sammenligninger på populære Samsung-mobiler