Sony lancerer trio af trådløse headsets med EXTRA BASS

Sony præsenterer tre trådløse headsets med ekstra bund i: XB80BS, XB50BS og XB70BT

Sony lancerer trio af trådløse headsets med EXTRA BASS

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Når der skal trænes, bør du boostes på vej af musik med ekstra bund i bassen. Det er idéen bag Sonys nye trio af trådløse Bluetooth-headsets med EXTRA BASS ™ teknologi: XB80BS, XB50BS og XB70BT. ”Forbedrede lave frekvenser giver musikken mere power, så du bliver fyldt med energi”, lyder det fra selskabet.

Læs også:  Sony XB950BT – en billig basbombe [TEST]

Enhederne opererer alle som in-ear headsets, men er væsentlige forskellige i deres ergonomi.

Lettest er MDR-XB50BS som er tiltænkt motionsløberen eller andre sportslige udfoldelser udendørs. Headsettet har små vinger til at fæstne det i øret, mens løbeturen står på. Enheden er IPX4 vandafvisende og afskrækkes derfor ikke af en byge eller to. Batteriet holder til 8½ times uafbrudt musikafspilning.

Se også:  Sony SBH70 – trådløst og talentfuldt headset [TEST]

MDR-XB80BS er tiltænkt de hårde træningspas i fitnesscenteret eller nær vand. Headsettet er mere robust med sin IPX5-certificering og holder til at blive sprøjtet til med vand. Den sættes på over ørene, og vil derfor ikke være til at flå af. Driftstiden er på 7 timer men XB80BS understøtter kvikopladning, så du hurtig kan komme i gang igen.

Sidste nyhed fra Sony er XB70BT og er møntet til hverdagsbrug. Den er designet som en halv halskæde og byder på enkel fjernbetjening. Her holder batteriet til 9 timers brug.

Alle tre modeller kommer i tre farver: blå, rød eller sort. De tre modeller kan købes i danske butikker fra i dag til følgende vejledende priser:

  • MDR-XB80BS – 1.200 kr,-
  • MDR-XB50BS – 650 kr,-
  • MDR-XB70BT – 750 kr,-
Sony trådløs headset træning
Sony MDR-XB80BS. Foto: sony

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Nyheder