Fem smartphones vi ser frem til i 2024

Der er mange spændende smartphones at se frem til i resten af 2024. Vi kigger her nærmere på de fem kommende mobiler i 2024, som vi ser mest frem til.

Fem smartphones vi ser frem til i 2024

Vi er kun et par måneder inde i 2024, men der har allerede været adskillige spændende smartphonenyheder såsom Samsung Galaxy S24-serien, Xiaomi 14 Ultra og OnePlus 12-serien.

Der er dog meget mere spændende i vente fra blandt andet OnePlus, Google, Samsung og Apple. Se de fem telefoner, som vi ser mest frem til i 2024.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Apple iPhone 16 Pro Max

Det er så godt som sikkert, at iPhone 16-serien kommer i september. Nye iPhones er i hvert fald kommet i september de sidste mange år. Rygter tyder på, at især iPhone 16 Pro Max kan være en stor opgradering i forhold til iPhone 15 Pro Max. Sidstnævnte er i forvejen en af de bedste telefoner, du kan købe.

iPhone 16 Pro Max vil angiveligt få en lidt større skærm på 6,9 tommer, en kraftigere og meget AI-optimeret A18 Pro-chip og en ny udløserknap på siden til at tage billeder og optage videoer. Der er også mere RAM, hurtigere Wi-Fi 7-teknologi og opgraderet 5G-Advanced i vente.

Det forlyder også, at den kan få et “supertele”-kamera, som kan zoome meget længere end de 5x, som iPhone 15 Pro Max tilbyder. Den kan også få en opgraderet 48 megapixel sensor med ultravidvinkel i stedet for de 12 megapixel, som den nuværende model har.

Disse ændringer, kombineret med de massive nyheder, der er på vej i iOS 17 – angiveligt den største opdatering i nyere tid – gør iPhone 16 Pro Max særdeles interessant. Men du må væbne dig med tålmodighed, for telefonen ventes som bekendt først at blive annonceret og lanceret i september måned. Prisen bliver formentlig i samme leje som forgængeren – det vil sige 11.799 kroner.

Læs alle de seneste rygter om iPhone 16-serien.

Se også: Se de bedste priser og tilbud på iPhone 15 Pro Max

OnePlus Open 2

OnePlus er ikke det største navn inden for foldbare telefoner. Faktisk har de indtil videre kun udgivet én. Men OnePlus Open er på imponerende vis en af de absolut bedste foldbare telefoner, du kan købe, så vi forventer os meget af OnePlus Open 2.

Vi ved desværre meget lidt om OnePlus Open 2, men originalen har store skærme med smalle rammer, et genialt design og de bedste kameraer, du kan finde på en foldbar telefon. Så der er en god chance for, at OnePlus Open 2 vil bevare eller forbedre disse kvaliteter.

Det bliver helt sikkert også en mere kraftfuld telefon, og vi håber på en bedre batterilevetid. Vi finder sandsynligvis ud af, præcis hvad den har at byde på i eller omkring oktober, da OnePlus Open blev lanceret i oktober sidste år.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus Open 

Samsung Galaxy Z Fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 bliver nok den mest populære foldbare telefon i 2024, selv om den kommer til at konkurrere om at værre den bedste. Der er naturligvis en chance for, at den bliver den bedste, eller at den rygtede Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra i det mindste bliver det.

Når det er sagt, er vi slet ikke sikre på, at en Ultra-model virkelig er på vej, og der er kun få oplysninger om en sådan. Så lige nu ser vi mere frem til den almindelige Samsung Galaxy Z Fold 6, som helt sikkert kommer på markedet.

Desværre tyder de fleste lækager på, at kameraerne vil være uændrede i forhold til Samsung Galaxy Z Fold 5. Vi håber derfor, at kameraerne i det mindste bliver opgraderet, hvis der også kommer en Ultra-model. Det forlyder desuden, at den almindelige Galaxy Z Fold 6 får understøttelse af S Pen.

Der går rygter om en lancering i juli.

Se også: Sammenlign priser og anmeldelser på Samsung Galaxy Z Fold 5

Google Pixel 9 Pro

Den telefon, vi ser mest frem til, som hverken er en iPhone eller en foldbar telefon, er Google Pixel 9 Pro.

Den kommer formentlig sammen med den almindelige Google Pixel 9 i oktober, og baseret på tidligere erfaringer vil Pro-modellen være større og have bedre kamera end standardmodellen.

Rygter tyder på, at Pixel 9-serien får en 6,8 tommer stor AMOLED-skærm og et nyt design med flade sider og et radikalt anderledes bagsidedesign. Google Pixel 9 Pro vil angiveligt også have et kamera med tre linser, en ny Tensor G4-chip og muligvis en ny AI-assistent, som kan være eksklusiv for Pixel-serien.

AI vil sandsynligvis være et stort fokus i denne telefon.

Se også: De bedste priser og tilbud på Google Pixel 8 Pro

Samsung Galaxy Z Flip 6

Selvom Samsung Galaxy Z Fold 6 bliver større og dyrere end Samsung Galaxy Z Flip 6, er det Flip-serien, der har tendens til at blive en større succes på grund af det mere håndterbare format og væsentligt lavere pris. Den kommende Galaxy Z Flip 6 kan derfor meget vel ende med at blive årets mest populære foldbare telefon.

Rygter går på, at Galaxy Z Flip 6 – som kan lande allerede i juli – vil have en større skærm end Samsung Galaxy Z Flip 5 sammen med et større batteri og en mindre fold i den foldbare skærm.

Den kan også få et opgraderet hovedkamera på 50 megapixel i stedet for forgængerens på 12 megapixel. Men det er ikke alle lækager enige om.

Samsung Galaxy Z Flip 6 er sikker på at få forbedret ydeevne, da den næsten helt sikkert vil blive udstyret med en Snapdragon 8 Gen 3-chip, som vi allerede har set i Samsung Galaxy S24-serien.

Se også: De bedste priser og tilbud på Samsung Galaxy Z Flip 5