De 10 bedste film og serier på Netflix

Hvilke film og serier er de bedste på Netflix netop nu i Danmark, i USA eller globalt? Netflix lancerer en hjemmeside, hvor man kan få inspiration.

De 10 bedste film og serier på Netflix

Mangler du også en ny god film eller serie, kan det være ganske uoverskueligt at kigge gennem hele biblioteket på Netflix. Netflix har netop nu lanceret en hjemmeside, hvor man kan få inspiration gennem nogle af de mest sete serier og film på streamingtjenesten verden rundt. Her kan man se top ti lister over de mest sete serier og film globalt, i Danmark, USA eller et andet land, hvor Netflix er tilgængeligt.

Se også: Bedste smartphones til film og serier

De mest sete serier på Netflix i verden

Ideen er rimeligt simpel, men samtidig utroligt brugbar. Vi kender nok alle følelsen, at være blevet færdig med en film eller serie på Netflix og ikke vide hvad man derefter skal trykke “Play” på. Netflix er generelt gode til at komme med forslag, men udvalget på tjenesten er enormt.

Med det nye værktøj på Netflix’ hjemmeside kan man få et overblik over de mest sete serier og film på streamingtjenesten. På forsiden ser man hvilke film og TV-serier der er mest populære globalt. Her er det fx film som Red Notice og Love Hard samt serier som Narcos og Arcane. Man kan udover serier og film også vælge om det skal være engelske eller ikke.

Læs også: Disney+ har tre gange større overskud end Netflix

De mest sete film på Netflix i Danmark

Der er masser af muligheder på Netflix’ hjemmeside, hvor man også kan se de mest populære serier og film i Danmark. På top 10 listen over film på Netflix i Danmark finder man blandt andet Father Christmas is Back og Army of Thieves. Når det kommer til de mest sete serier i Danmark er det lige nu The Sinner og Squid Game.

Man kan samtidig finde inspiration fra en lang række andre lande, hvor Netflix også er tilgængeligt. Hopper man en tur til Spanien finder man fx Where is Marta? og Maid blandt de mest populære serier. Der er altså rig mulighed for at finde noget indhold, som man ellers ikke ville have gravet frem. Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle titler er tilgængelig verden rundt. Her kan der i nogle tilfælde blive brug for en VPN.

Hvor meget bliver film og serier set på Netflix?

Hjemmesiden giver også underholdende informationer, så som hvor meget film og serier bliver set på Netflix. Nederst på forsiden finder man en top 10 med antal timer, som de mest populære serier er set i løbet af de første 28 dage. Her er fx en serie som Bridgerton: Season 1 blevet set samlet 625,490,000 timer. Tæt på kommer Stranger Things 3 med 582,100,000. Klikker man over på de serier der ikke er engelske, kan de fleste nok gætte serien på førstepladsen, nemlig Squid Game. Første sæson af Squid Game er blevet set 1,650,450,000 timer de første 28 dage.

Du finder Top 10 listerne over de mest sete serier og film på Netflix her.

Læs også: Netflix Games kommer snart som individuel app i App Store