Ny iPhone SE bliver lynende hurtig

Den næste iPhone SE ser ud til at en blive særdeles kraftfuld mobiltelefon. iPhone SE 4 kan meget vel blive hurtigere end iPhone 15.

Ny iPhone SE bliver lynende hurtig

Apple AI-funktioner stiller store krav til iPhonens hardware. Det tyder derfor på, at den kommende iPhone SE får usædvanlig kraftfuld ydeevne, som gør den i stand til at trække Apple Intelligence.

Se også: Swappie bytter brugte iPhones og du sparer penge

Ny iPhone SE-model mere kraftfuld end iPhone 15?

Apples iPhone SE-modeller er blevet kendte for deres fornuftige pris og tilfredsstillende gode indmad, der generelt er et godt mobilkøb for rigtig mange forbrugere. Designet har dog ikke ændret sig meget siden lanceringen af den første model i 2016.

Men rygterne giver dog indtrykket af, at den næste SE vil have et langt mere moderne design a la iPhone 14, og måske endda have en bedre OLED-skærm.

Rygterne fortæller også, at den næste iPhone SE kan få store hardware opgraderinger, som blandt andet gør det muligt for den at trække Apple Intelligence, der er Apples nye AI-funktioner. Lige nu er det kun iPhone 15 Pro, der kan udnytte det nye AI-funktioner, så den kommende iPhone SE bliver altså lige så hurtig eller hurtigere og får lige så meget RAM eller mere den nuværende topmodel fra Apple.

Se også: De absolut bedste iPhones

Sådan skulle iPhone SE 4 (2025) se ud.

iPhone 16, som snart skulle blive annonceret, forventes stadig at have andre fordele, som f.eks. dobbeltkameraer og 15 Pro’s action-knap, som der ikke har været rygter om, skulle komme til iPhone SE. Men hvor meget betyder disse funktioner for almindelige mennesker? Hvis den næste SE ligner en iPhone 14, fungerer nogenlunde lige så godt som iPhone 16-serien og er prissat som en iPhone SE, kunne den blive en fantastisk køb.

Se også: De bedste priser og tilbud på iPhones

Hvad bliver Samsungs næste træk?

Mens Apple har deres budgetmodel, iPhone SE, så har Samsung deres FE-serie, hvor seneste medlem er Samsung Galaxy S23 FE. Denne model udkom i december sidste år.

Ifølge rygter skulle Samsung snart lancere en ny S24 FE-model, der skal konkurrere mod den kommende iPhone SE 4.

Læs også: Seneste nyt om Android og iOS