Saml mobil-, el-, bredbåndsregningen og spar penge

Bunkerne er regninger hober sig hurtigt op og det bliver uoverskueligt. Nu kan man samle både mobil-, energi og bredbåndsabonnement i ét og samtidig spare penge.

Saml mobil-, el-, bredbåndsregningen og spar penge

Vi kender alle til den store mængde af regninger, som skal betales hver måned. Det bliver hurtigt noget rod og en uoverskuelig ting at holde styr på. Muligheden for at samle flest mulige abonnementer i ét enkelt lyder hurtigt fristende, når man står begravet i rudekonvolutter. Her er kun en af fordelene ved at samle abonnementerne bedre overskuelighed, en anden er muligheden for at spare nogle penge.

Læs også: En billigere elregning med fremtidens teknologi

El-, bredbånd og mobilabonnement i ét?

Hos både forsikringsselskaber, teleselskaber og flere andre steder oplever man samlefordelene. Det kan enten være forskellige typer forsikringer, forskellige mobilabonnement eller endda tjenester, som man kan samle et sted. Men hvad hvis man kunne samle endnu mere? Og endda spare penge OG gøre det på en grøn måde? Det er faktisk muligt.

Hos selskabet Velkommen kan man nemlig samle både mobilabonnement, bredbåndsabonnement og el/energi på en og samme regning. Samtidig er selskabets priser på disse tre meget konkurrencedygtige. Et mobilabonnement med fri tale, 50 GB data og roaming og TDCs gode netværk? Ja tak.

Læs også: De billigste mobilabonnementer med 60 GB data

Det samme gælder også Velkommens priser på energi og bredbånd, som er meget gennemsigtige. Samler man hele pivtøjet hos dem, så kan der altså opnås nogle endnu bedre priser. Køber man el hos Velkommen, så er man sikret klimavenlig strøm, og ønsker man at passe endnu bedre på miljøet, så kan man vælge udelukkende at gå energien fra vedvarende kilder, altså danske vind- og havmøller – for kun 9 kroner ekstra om måneden. Med selskabets selvbetjeningsfunktion kan man følge energiforbrug af el helt ned på timebasis.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Velkommen

Flere samlemuligheder i fremtiden

Det er overskueligt, simpelt og ligetil at samle abonnementerne ét sted, og i fremtiden står Velkommen klar med endnu flere muligheder. For udover at være din leverandør af mobil-, bredbånd- og energi, så kommer de også til at tilbyde forsikringer og alarmsystemer.

Og samler man mobilabonnement, bredbåndsabonnement og energi/el, og i fremtiden også alarmsystemer og forsikringer, så lover Velkommen altså den billigste pris på det hele. Hos Velkommen kan du læse meget mere om hvem de er, hvad de står for og finde aktuelle tilbud og priser.

 

Mere nyt i sagen

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 3/6/2020 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen; Sparetips: De billigste priser på hurtigt bredbånd – Du finder den her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..