Test, bedømmelse og pris på Audi Q6 e-tron

Lang rækkevidde, oceaner af plads, høj komfort, topklasse infotainment og fornem køreoplevelse - bliver det bedre? Se testresultater for Audi Q6 e-tron.

Test, bedømmelse og pris på Audi Q6 e-tron

Overvejer i Audis nye Q6 e-tron som familiens nye elbil? Se de første testresultater med fordele, ulemper, dansk pris og den samlede bedømmelse af den her.

Se også: Priser og specifikationer på alle elbiler fra Audi

Audi er endelig klar med en helt elektrisk Q6 e-tron, der både størrelses- og prismæssigt placerer sig mellem Q4 e-tron og Q8 e-tron. Der er dog meget mere nyt i Q6 e-tron end man skulle tro.

Det er den første elbil fra Audi på den nye Premium Platform Electric (PPE) og elektronikplatformen E3. Derudover finder man et Q6 e-tron nyt cockpitdesign, infotainmentsystem – dog stadig med et velkendt Audi-design.

Audi Q6 e-tron imponerer på papiret, hvor man blandt andet får helt op til 617 kilometer rækkevidde, opladning med maksimal effekt på 270 kW, op til 517 hestekræfter og ikke mindst en trækevne på hele 2.400 kg.

En af de helt store nyheder er en længe ventet opdatering af infotainmentsystemet. To store skærme omringer du føreren af bilen: En 14,5 tommer flot OLED-infotainmentskærm og en 11,9 tommer førerskærm.

Læs alt om den nye Audi Q6 e-tron her.

På skærmene vises et helt nyt infotainmentsystem, der er baseret på Android Automotive. Vi kan allerede nu afsløre, at dette nye infotainmentsystem fra Audi er et af de bedste infotainmentsystemer på markedet.

Den nye Audi Q6 e-tron koster fra 659.990 kroner. Senere på året kommer en variant med baghjulstræk til en lavere pris.

Er Audi Q6 e-tron den bedste elektriske SUV til familien? Hvad er godt ved den og hvad er skidt? Det kan du snart læse meget mere om her.

Se også: Nyheder, specifikationer og pris på Audi Q6 e-tron

Konklusion på test af Audi Q6 e-tron

Inden længe vil siden her blive opdateret med de første testresultater af Audi Q6 e-tron, hvor du vil kunne se dens samlede bedømmelse samt fordele og ulemper ved denne elbil.

Du vil også kunne se en vejledende pris og de mest oplagte alternativer til den.

Se også: Sammenlign specifikationer, priser og leasingpriser på elbiler