Ny BYD Seal U lanceret med opgraderinger

BYD har løftet sløret for en 2025-udgave af den rummelige og komfortable familie-SUV Seal U. Der er dog ikke mange forbedringer af se.

Ny BYD Seal U lanceret med opgraderinger

I hjemlandet er bilproducenten BYD klar med en ny Seal U, der kommer med ændret design og forbedringer. Vigtigste nyhed er dog, at BYD har sat prisen ned på Tesla Model Y-konkurrenten.

Se også: Se BYDs udvalg af elbiler i Danmark

Forbedret 2025-udgave af BYD Seal U?

Seal U, eller Song Plus som modellen hedder i Kina, er BYDs bedst sælgende elbil. Det er derfor et ekstremt vigtigt produkt for BYD i deres intense konkurrence med Tesla og andre kinesiske elbilproducenter.

Så hvad har BYD gjort for at forbedre denne storsællert? Ikke voldsomt meget, ser det ud til.

Designet på den nye Seal U er ændret en anelse. For eksempel står der ikke længere “Build Your Dreams” på bagsmækken, men i stedet sidder blot en oplyst BYD-logo. Modellen får også nyedesignede 19-tommer alufælge.

I kabinen er der enkelte forbedringer, hvor den for eksempel har ny mikrofoner til bedre kvalitet af telefonopkald.

Under motorhjelmen finder man identiske konfigurationer: Forhjulstræk med enten 150 eller 160 kW motor, 71,8 eller 87 kWh batteri, hvor sidstnævnte kun fås i flagskibet.

Se også: Sammenlign elbiler på pris og kvalitet

Lavere pris for topmodellen med alt udstyr

Netop topmodellen er den mest interessante. BYD har fastholdt prisen, hvor Seal U i Kina starter ved kun 160.000 kr. Herhjemme koster en Seal U til sammenligning fra 319.995 kr.

Men BYD har tilgengæld sænket prisen på topmodellen med det store batteri og alt udstyr, som i Kina koster fra cirka 175.000 kr.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler

Mange alternativer til BYD Seal U

BYD Seal U er en lovende familie-elbil, der passer godt ind på det danske marked, men der er samtidig også mange konkurrenter til den. Den åbenlyse er Tesla Model Y, men der er også Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Nissan Ariya, Volkswagen ID.4 og mange flere.

Se også: Disse elbiler kommer i 2024, 2025 og 2026

Vi anbefaler:
Se hvilke elbiler der er Bedst i Test
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den