Top 5: Bedste in ear-høretelefoner til prisen

Se hvordan in ear-høretelefoner scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste trådløse in ears til prisen på markedet lige nu.

Top 5: Bedste in ear-høretelefoner til prisen

Der er mange gode trådløse in ear-høretelefoner på markedet, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige in ear-headsets. Se top 5 bedste in ear-høretelefoner til prisen på markedet.

Baseret på redaktionens egne test og bedømmelser foretaget af troværdige udenlandske techmedier kan vi rangere samtlige in ear-høretelefoner på kvalitet. Ved at matche kvaliteterne i samtlige in ear-høretelefoner med deres aktuelle priser kan vi præsentere dig for top 5 bedste in ears til prisen. 

OnePlus Buds 3 er de in ear-høretelefoner til prisen

Kvalitetsbedømmelse:

83/100

Beskrivelse:
OnePlus Buds 3 blev lanceret i januar 2024 med avanceret aktiv støjreduktionsteknologi (ANC) og forbedret lydkvalitet. De har op til 10 timers batteritid i in ear-høretelefonerne, mens der er yderligere 34 timers batteritid i etuiet.

10 minutter opladning giver to timers afspilning. ANC-effekten kan dog være lidt mindre effektiv end konkurrerende mærker. OnePlus Buds 3 skiller sig ud ved sit minimalistiske design og integration med OnePlus-økosystemet og fremragende specifikationer såsom dens to drivere med 10,4 mm bashøjttaler +og en 6 mm diskanthøjttaler.

Bedste pris på OnePlus Buds 3:
11 danske webshops tilbyder OnePlus Buds 3.
Dyreste pris: 899 kr.
Billigste pris: 599 kr.
Spar op til: 300 kr. 

Se aktuelle priser og tilbud på OnePlus Buds 3

OnePlus Buds Pro 2

Kvalitetsbedømmelse:
82/100

Beskrivelse:
OnePlus Buds Pro 2 er trådløse premium-øretelefoner, som leverer god lydkvalitet. De er udstyret med avanceret aktiv støjreduktion (ANC), som effektivt blokerer baggrundsstøj, og tilbyder Hi-Fi-lyd med dyb bas og klare toner.

De trådløse in ear-høretelefoner har lang batterilevetid med op til 39 timer samlet spilletid med opladningsetuiet. Med hurtigopladning får man flere timers brug på 10 minutter. OnePlus Buds Pro 2 understøtter Bluetooth 5.3 og har lav forsinkelse. De er IP55-certificerede, hvilket gør dem vand- og svedafvisende og ideelle til både træning og daglig brug. Designet er både ergonomisk og stilfuldt.

Bedste pris på OnePlus Buds Pro 2:
18 danske webshops tilbyder OnePlus Buds Pro 2.
Dyreste pris: 2.056 kr.
Billigste pris: 888 kr.
Spar op til: 1.168 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på OnePlus Buds Pro 2

Apple AirPods 4

Kvalitetsbedømmelse:
81/100

Beskrivelse:
Apple AirPods 4 er de nyeste trådløse earbuds fra Apple. De giver forbedret lydkvalitet og længere batterilevetid på 24 timer. Med en kompakt og ergonomisk pasform er de designet til at sidde komfortabelt hele dagen. De billigste AirPods 4 er dog uden aktiv støjreduktion.

AirPods 4 kommer med Tilpasset rumlig lyd for en mere omsluttende lydoplevelse og forbedret opkaldskvalitet. Det nye etui understøtter trådløs opladning, har hurtig parring med Apple-enheder, hvilket gør dem til et oplagt valg for Apple-brugere, som ønsker nogle billigere trådløse in ear-høretelefoner.

Bedste pris på Apple AirPods 4:
31 danske webshops tilbyder Apple AirPods 4.
Dyreste pris: 1.600 kr.
Billigste pris: 1.199 kr.
Spar op til: 401 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Apple AirPods 4

Sony WF-C700N

Kvalitetsbedømmelse:
81/100

Beskrivelse:
Sony WF-C700N er et sæt trådløse in-ear-høretelefoner fra 2023. Høretelefonerne er komfortable, ergonomiske og passer til selv små ører. De har kun digital støjreduktion, men fjerner alligevel effektivt støj på grund af den gode pasform. De har en batteritid på op til 7,5 timer og en 5 mm driverenhed.

Bedste pris på Sony WF-C700N:
36 danske webshops tilbyder Sony WF-C700N.
Dyreste pris: 1.090 kr.
Billigste pris: 563 kr.
Spar op til: 527 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Sony WF-C700N

Jabra Elite 4 Active

Kvalitetsbedømmelse:
79/100

Beskrivelse:
Jabra Elite 4 Active blev udgivet i 2022 og tilbyder trådløs lyd med aktiv støjreduktion og et vandafvisende design og en pasform, der er velegnet til sport og træning. Dens fordele inkluderer en fremragende lydkvalitet og en lang batterilevetid på op til 7 timer.

In ear-headsettet adskiller sig fra andre lignende produkter ved at kombinere avancerede lydfunktioner med et fokus på aktiv livsstil og vandafvisende egenskaber.

Bedste pris på Jabra Elite 4 Active:
24 danske webshops tilbyder Jabra Elite 4 Active.
Dyreste pris: 1.199 kr.
Billigste pris: 569 kr.
Spar op til: 630 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Jabra Elite 4 Active

Bedste in ear-høretelefoner til prisen

Kombinationen høj kvalitet til en fornuftig pris giver ofte det perfekte match mellem pris og kvalitet. Bedste trådløse in ear til prisen er det fornuftige valg, hvis du ønsker gode in ear-høretelefoner til en lav pris.

I kategorien bedste in ears til prisen er det let at overse de rigtig gode tilbud. Ofte skyldes det, at vi slet kender alle alternativerne på markedet.