Et sengebord er en vigtig tilføjelse til ethvert soveværelse

Med et sengebord vil du opleve, at du kan bruge hele din aften i dit soveværelse, og på den måde kan du i løbet af flere timer gøre dig klar til at sove.

Et sengebord er en vigtig tilføjelse til ethvert soveværelse

Annoncørbetalt indhold: Søvnen er vigtig. Og faktisk er der mange af os, der burde være bedre til at prioritere den gode søvn frem for så meget andet. Vi render frem og tilbage hele dagen, og derfor får vi ikke tid til at sove i så mange timer, som vi har behov for.

Vi negligerer søvnen, vi oplever ikke den gode søvn, og derfor mister vi hurtigere pusten i det daglige – alligevel bliver vi ved.

Hvorfor er det, at vi er så dårlige til at gå i seng i ordentlig tid, når søvnen er så vigtig?

Når søvnen er så vigtig for os, og vi samtidig er så dårlige til at komme i seng, så kan det være, at det handler om den måde, vi har indrettet os på i vores soveværelse. For når først vi ligger i sengen, så er der ofte ikke noget, der er meget skønnere. At falde helt til ro og lade dynen smyge sig om kroppen er noget så fantastisk og afslappende, og det betyder, at vi hurtigt efter falder i søvn.

Men hvorfor er det så, at du ikke kommer i seng i ordentlig tid?

Det kan være, at du har en masse gøremål, du skal have ud af verden, men det kan også være, at du bare gerne vil se en god film, læse et kapitel i bogen eller scrolle lidt på din mobil, før du skal sove. Og det er alt sammen ting, du kan gøre inde i din seng, hvis du skaber de rette omgivelser til det.

Og heldigvis kræver det ikke så meget at få et TV ind i soveværelset eller et godt og praktisk sengebord ved siden af sengen, der kan rumme alt det, du behøver.

Sådan kan du tvinge dig selv til at blive tidligere klar til at komme i seng

Med et sengebord vil du opleve, at du kan bruge hele din aften i dit soveværelse, og på den måde kan du i løbet af flere timer gøre dig klar til at sove. Ofte vil det betyde, at du også er klar tidligere, og derfor får du en længere og bedre søvn i bytte.

På dit sengebord kan du have den bog, som du gerne vil læse i om aftenen, du kan have din mobil liggende, så du kan scrolle på den og hurtigt ligge den fra dig, og du kan have et koldt glas vand stående. Du kan aflægge dine briller, have et ur, placere dine cremer eller måske lidt snacks. Der er praktisk talt uendelige muligheder.

Og vælger du et sengebord med plads til opbevaring blandt andet via skuffer, kan du også hurtigt gemme dine ting væk igen. Det betyder. at du nemt kan fjerne rod og andet, som kan skabe uro.

Skab desuden yderlige ro ved også at pynte dit sengebord med noget afslappende. Det kan for eksempel være en sengelampe med afdæmpet lys, det kan være et stearinlys, der spreder hygge, eller det kan være en lille radio eller højtaler, der kan spille roligt musik.

Du skal gøre dig nogle grundige overvejelser, før du beslutter dig for dit sengebord

Heldigvis for dig findes der et meget bredt udvalg af sengeborde, og derfor er der helt sikkert en model, der stemmer overens med dine behov, ønsker og krav til sådan et møbel. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have et bord med plads til opbevaring via skuffer eller hylder, eller det kan være, at det blot skal være et simpelt møbel bestående af en hylde.

Det kan også være, at du gerne vil kunne hænge dit sengebord på væggen for at skabe et luftigt udtryk, eller måske er det mere praktisk for dig, at det står på gulvet og kan flyttes rundt.

Tag et kig online og find det sengebord der er bedst for dig. Der er flere muligheder i forhold til farver, størrelser, materialer, design og praktiske funktioner. Og måske er prisen også vigtig.

Så derfor handler det bare om, at du skal spørge dig selv om, hvad er du til i forhold til et møbel i dit soveværelse – og hvad du behøver for at tvinge dig selv til at komme i seng i ordentlig tid.