Inspiration: Sådan lyser du arbejdspladsen op i den mørke tid

Den seneste tid er dagene bare blevet mørkere og mørkere, men med det rette lys kan man holde humøret højt alligevel på kontoret og derhjemme.

Inspiration: Sådan lyser du arbejdspladsen op i den mørke tid

Annoncørbetalt indhold: Vinteren er over os, og mørket falder tidligere og tidligere på dagen. Det kan være en udfordring at holde humøret oppe i den mørke tid, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at lyse arbejdspladsen op og skabe en mere hyggelig atmosfære.

Her er nogle inspirationer til, hvordan du kan lyse din arbejdsplads op i den mørke tid:

Brug af lys

Lys er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Sørg for at have nok lys på arbejdspladsen, både naturligt og kunstigt lys.

  • Naturligt lys er altid det bedste, så sørg for at udnytte det så meget som muligt. Åbn vinduerne om dagen, og lad solen skinne ind.
  • Kunstigt lys kan også bruges til at skabe en hyggelig atmosfære. Brug forskellige lyskildere, f.eks. et led panel, lamper, bordlamper, gulvlamper og spotlys.
  • Vælg lyskildere, der giver et varmt og behageligt lys. Du kan f.eks. vælge pærer med en lav farvetemperatur, f.eks. 2700 Kelvin.

Farver

Farver kan også bruges til at skabe en mere lys og indbydende atmosfære. Vælg lyse og varme farver, f.eks. hvid, beige, lyserød og gul.

  • Hvid er en klassisk farve, der altid ser godt ud. Den reflekterer lyset og skaber en følelse af luftighed og lys.
  • Beige er en anden god farve til at lyse op. Den er varm og behagelig, og den passer til de fleste indretningsstile.
  • Lyserød er en glad og livlig farve, der kan skabe en hyggelig atmosfære.
  • Gul er en anden glad og livlig farve, der kan skabe en følelse af varme og solskin.

Spejle

Spejle kan også bruges til at skabe en mere lys og indbydende atmosfære. De reflekterer lyset og skaber en følelse af plads og luftighed.

  • Placer spejle i rum, hvor du ønsker at skabe en mere lys atmosfære. Du kan f.eks. placere et spejl over et bord, i et mødelokale eller i en gang.

Se også: Informative advertorials