Mobiloplader med solceller giver frihed

En powerbank med solceller kan være den perfekte rejsekammerat - så kan du lade mobilen op uden at være i nærheden af et strørmstik.

Mobiloplader med solceller giver frihed

Annoncørbetalt indhold: Når du har fundet den perfekte mobil, er der stadigvæk alt det kedelige, som at skulle oplade den på de mest ubelejlige tidspunkter. Men med en solcelleoplader  eller en powerbank med solceller kan du opnå en frihed i din teknologiske færden.  

Det er ikke specielt fleksibelt altid at skulle være i nærheden af en stikkontakt. En powerbank er det første skridt til at frigøre sig fra det problem, men forestil dig en endnu mere frigørende opfindelse. Det er her, at den solcelledrevne powerbank kommer ind i billedet. Solcelle opladere giver en tur i parken med din yndlings podcast til en regenererende og multifunktionel måde at oplade din mobiltelefon på.

Giv mobilen den fulde opmærksomhed

En mobiltelefon er efterhånden en fuldt funktionel minicomputer med enorme kræfter sammenlignet med, hvad de var for bare ti og tyve år siden. Med den rivende teknologiske udvikling af selve mobiltelefonerne, er der også kommet fokus på tilbehøret.

En mobiltelefon er i selve navnet og funktionen en fleksibel og transportabel størrelse, der kan være med på farten og følge dig både ude og hjemme. Derfor er tilbehør som en solcelle oplader også så genial en opfindelse. De går nemlig fint i tråd med den teknologiske udvikling som mobiltelefonen selv undergår.

Vi streamer både podcasts, musik, serier og sågar film på de bedre mobiltelefoner, og ved hjælp af gode solcelleopladere og solcelledreven powerbanks kan behøver man ikke længere at stoppe op i en film, så man har strøm nok til resten af busturen.

Brug din solcelle oplader til alle dine enheder

Man kan få powerbanks og solcelle opladere med flere forskellige USB-A-porte, der gør det muligt at oplade tablets, powerbanks og smartphones og powerbanks på samme tid. Tag for eksempel det smarte solcellepanel fra 4smarts, som har et VoltSolar 21W solcellepanel.

Det er perfekt til campingturen, festivalen eller andre udendørs aktiviteter, da det også har en særlig vandafvisende belægning. Desuden fylder det ingenting, da det er foldbart og udstyret med praktiske kroge. Solcelle opladere til iPhone og andre mobiler er i det hele taget en fin transportabel løsning, der gør hverdagen lettere.

Hvis du virkelig vil have kræs for pengene,er det værd at se efter modeller som EcoFlow Solar Panel 400W. Det er en kraftfuld fætter, der har en indbygget powerbank.

Men mulighederne er mange og enormt godt udviklet til den moderne mobil- eller tabletbrugers behov. De fleste solcellepaneler er kompakte og vejer ikke specielt meget, det gør dem lette at have med på farten, men de kan også sagtens bruges på en solskinsdag ude i haven eller, hvor man nu end befinder sig.

Med et solcellepanel er du sikret strøm så længe, du kan finde sol, der kan oplade din iPhone, mobil, tablet eller anden transportabel teknologi, du har med dig. En solcelledrevet powerbank eller et solcellepanel er derfor kommet for at blive, da det er en effektiv og billig løsning til dit elforbrug. Hos Balar har de med vilje valgt at sælge solcellepaneler med rigtigt mange watt, så du er sikret en kraftig og hurtig opladning, der varer længere.