10 teknologitendenser som har forbedret iGaming

iGaming er forbedret meget de seneste år takket være nye teknologier - vi kigger her på nogle af de vigtigste.

10 teknologitendenser som har forbedret iGaming

Annoncørbetalt indhold: Det er ufatteligt, hvor meget tendenser inden for teknologi har forbedret iGaming i løbet af de seneste år. Alene i år er der ti fremragende tendenser, som har givet iGaming et stort skub i år.

Vi undersøger de ti tendenser nærmere nedenfor.

Meget mere eSport

De online casinoer forventes at være fyldt op med såvel spilleautomater som masser af eSport i fremtiden. eSport er i rivende udvikling, hvor professionelle gamere dyster mod hinanden.

Det er især populært på grund af live streaming, som tiltrækker et publikum, der ser med. Det bliver spændende at se, hvordan eSport vil videreudvikle iGaming i 2022 og mange år frem.

Metaverse gaming er på vej

Det føles som i går, at Mark Zuckerberg annoncerede Metaverse. Der er ikke gået lang tid, siden det har fået en enorm indflydelse på tendenser inden for gaming.

Blandt andet har det øget anvendelse af virtuel realitet (VR) og udvidet virkelighed, som også er kendt som Augmented Reality (AR).

Desuden forventes det, at med metaverset vil gaming blive mere socialt. Altså vil der være flere muligheder for at spillere kan interagere med hinanden på internettet, når de spiller på internettet.

Cloud gaming økosystem

Det forventes også, at cloud gaming vil være en enorm tendens for resten af 2023. Blandt andet giver det spiludviklere mulighed for at være hurtigere med at komme med nye spil uden at spille bekymre sig om begrænsninger forbundet med hardware.

Det er også prisvenligt for spiludviklere, som ikke skal bekymre sig om omkostninger forbundet med opgradering af hardware og vedligeholdelse.

Spil med NFT’er

Det hotteste taleemne i 2023 er NFT. Eller det er i hvert fald et af dem. NFT står for Non-Fungible Tokens, og det er unikke digitale aktiver, som ikke kan skiftes ud. NFT kan repræsentere enhver form for unik digital kunst.

Disse aktiver kan være noget, som du sætter på højkant, når du spiller online.

Stream betting nye steder

Der er personer, som ønsker at streame deres online betting for at underholde de mænd og kvinder, der vil se med derhjemme.

I skrivende stund er der ikke mange muligheder for at gøre netop dette, men det forventes at komme en gang i 2022 eller i løbet af det næste år.

Efterspørgsel på multiplayer

I takt med social gaming er der også en stigende efterspørgsel af multiplayer. Altså spil hvor det er muligt at spille sammen eller mod hinanden i virtuelle rammer.

Faktisk er der flere eksperter, som peger på, at nogle spillere direkte vil vælge online spil alt afhængigt af, hvorvidt det er muligt at spille med eller mod venner og bekendte.

Mere realistiske chatbots

Mange føler at en chatbot endnu ikke føles særlig ægte. Du har måske set film, hvor hovedpersoner udvikler en form for forhold til en robot, og det kan føles til at være langt ude i fremtiden.

Dog er det ikke så urealistisk. Der er en stigende tendens med Non-Player-Character (NPC) chatbots. Denne slags robotter anvender kunstig intelligens til at interagere på mere realistisk vis.

Altså er der igen tale om et koncept, som hjælper spillere med en form for virtuel socialisering.

Spil på tværs af platforme

Før i tiden har udfordringer med hardware måske betydet, at folk ikke kunne spille på tværs af platforme. Det problem er ved at forsvinde nu til dags.

Cross-platform spil, som det også kaldes, giver spillere mulighed for at spille på tværs af computere, spilkonsoller og mobile enheder uden problemer. Dette vil blive udviklet i stigende grad i 2023.

Lev dig ind i spillet med VR-Gaming

Det er også blevet mere realistisk at spille spil med VR-teknologi. Her tænker vi på de VR-briller, som du sikkert allerede kender til. Med brillerne på kan du leve dig ind i den virtuelle verden og nyde en mere naturlig oplevelse.

Brillerne følger dine bevægelser og viser dig den virtuelle verden foran dine øjne. Mere avancerede VR-biller kan endda have sensorer og håndkonsoller, som giver dig mulighed for at levere dig endnu mere ind i spillet.

Nye spil baseret på algoritmer

Du ved måske allerede, at mange musikalske genier bruger robotter og algoritmer til at komme op med sange, som de ved, at folket vil elske. Det samme er muligt med online gaming.

Dette kaldes også for procedural generation. Her skaber spiludviklerne spil takket være data, der fortæller dem om, hvad spillerne kan lide.

Desuden er det populært, fordi spiludviklerne kan skabe dynamiske gaming oplevelser, der kan forbedre sig i takt med, at spiludviklerne bliver klogere. Et klokkeklart eksempel på dette er Fortnite, som er skabt ved at anvende Unreal Engine’s Quartz subsystem.