Dokumentaren Messi Meets America får snart premiere på Apple TV+

Dokumentaren om Lionel Messi, "Messi meets America", får premiere den 11. oktober på Apple TV+. Traileren viser, hvad vi har i vente.

Den længe ventede dokumentar “Messi Meets America” viser Lionel Messi, når han debuterer i den bedste amerikanske fodboldliga Major League Soccer og sætter fokus på hans første tid i USA.

Nu er ventetiden snart over, da dokumentaren får global premiere på Apple TV+ den 11. oktober.

Se også: De bedste telefoner til streaming

Trailer for Messi Meets America

Apple har netop frigivet traileren til “Messi Meets America”, der kommer i seks dele og som giver eksklusiv adgang bag kulisserne til Lionel Messi, mens han debuterer i Leagues Cup og Major League Soccer for Inter Miami CF.

Messis skifte fra franske PSG og væk fra europæisk fodbold vakte stor opsigt efter Argentinas VM-triumf i 2022 og han har indtaget amerikansk fodbold med storm.

De første tre afsnit bliver klar den 11. oktober, mens de sidste tre øjeblikket er under produktion og får premiere senere i år.

Se også: Mobilabonnement med streaming

Kan den måle sig med dokumentaren om Michael Jordan?

Serien fortæller om Messis blik på Amerika, den bemærkelsesværdige rejse og transformation af Inter Miami CF efter hans ankomst, og vigtigst af alt, den indflydelse han i øjeblikket har på fodbold i Nordamerika, mens “Messi Mania” krydser kontinentet.

En del har allerede sat næsen op efter, at dokumentaren om Lionel Messi bliver lige så interessant som den roste dokumentar om verdens største basketball-spiller nogensinde, Michael Jordan. Den blev vist eksklusivt på Netflix.

“Den sidste turnering”, som dokumentaren om Jordan hedder, fremstillede ikke Jordan i et specielt flatterende lys. Det bliver interessant at se, om dokumentaren om Messi også tør afdække nogle af hans skyggesider eller om det bliver en lige så lyserød fortælling som den trøje, han nu spiller i for Inter Miami CF.