Motorola MotoTalk bruger AI til at øge virksomheders produktivitet

Med fokus på AI og forbedret kommunikation giver MotoTalk en omfattende løsning til effektivt teamarbejde og produktivitet på tværs af Android, iOS og Windows.

Motorola MotoTalk bruger AI til at øge virksomheders produktivitet

Annoncørbetalt indhold: Motorola for Business, Motorolas enterprise-afdeling har introduceret nye praktiske funktioner til MotoTalk, selskabets softwareplatform til virksomheder i alle størrelser.

I tidens ånd har Motorola fuld fokus på kunstig intelligens (AI) til at forbedre den måde, virksomhedernes ansatte arbejder på, og til at fremme problemfri forretningsproduktivitet og teampræstation.

Se også: Hvad kan man bruge AI til?

MotoTalk: en samlet platform til virksomheder

MotoTalk tilbyder således en samlet konsol til styring af enheder, tidsplaner og kommunikation. Platformen indeholder omfattende beskedfunktioner som Push-to-Talk (PTT), der fremmer  klar kommunikation og samarbejde mellem teams.

Det sker via end-to-end sikker kommunikation og fuld prioritering af privatlivets fred og beskyttelse af forretningskommunikation.

Platformen fjerner blandt andet også  kommunikationssiloer, så medarbejderne kan oprette forbindelse, samarbejde og udføre opgaver med hurtig udveksling af beskeder.

AI til optimering af alle aspekter i virksomheden

Som nævnt er er AI integreret i MotoTalk, blandt andet med AI-billedgenkendelse, der gør det muligt for detail- og handelsfolk let at identificere og kvantificere produkter på hylderne. Denne funktion sikrer nøjagtig lagerstyring og forbedrer merchandising-overholdelse ved at generere øjeblikkelige målinger, hvilket eliminerer behovet for manuelle undersøgelser.

AI Route Planning supplerer lagerstyring og merchandising compliance med optimeret ruteplanlægning for forbedret tids- og brændstofeffektivitet. Det strategiske planlægningsværktøj genererer hurtigt ruter, hvilket sparer værdifuld tid i forhold til manuel planlægning, og giver indsigt i medarbejdernes besøg og præstationer i butikkerne.

Ud over AI-drevne funktioner omfatter MotoTalk teamledelse, elektroniske timesedler, sporing i realtid og opgavestyring, hvilket imødekommer forskellige behov hos virksomheder på tværs af forskellige segmenter og størrelser.

Med omfattende supporttjenester sigter Motorola for Business mod at give kunderne mulighed for at fokusere på deres kerneforretningsaktiviteter. MotoTalk fremstår som en alsidig løsning, der kan tilpasses og omdanne forretningsaktiviteter gennem forbedret effektivitet og kommunikation.

Lenovos AI-produkter passer til MotoTalk

Motorola er ejet af Lenovo, der er en af verdens førende teknologi-virksomheder og hvis produkter bruges af tusindvis af virksomheder verden over. Lenovo lancerede i starten af året en lang række nye produkter, der alle naturligvis også kan integreres med MotoTalk-platformen. Derfor gav det også mening, at Motorola var til stede på Lenovo Tech World 2023 tilbage i oktober, hvor de også præsenterede en række nyheder.

Lenovo præsenterede selv senere mere end 40 enheder og løsninger, der viser deres engagement i AI for All, på CES 2024. Det mangfoldige udvalg omfatter nye AI-pc-innovationer, der spænder over undermærkerne Yoga, ThinkBook, ThinkPad, ThinkCentre og Legion, og som henvender sig til både forbrugere og virksomheder.

Bemærkelsesværdige højdepunkter fra den kant inkluderer AI-drevne Lenovo Yoga laptops, ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid og Legion gaming-enheder, der alle er designet til at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om MotoTalk til Lenovo.

MotoTalk er kompatibel med Android, iOS og Windows

MotoTalk-platformen er kompatibel med Android, iOS og Windows, hvilket giver en løsning til flere platforme.

På den måde kan alle i virksomheden benytte MotoTalk-platformen, uanset hvilken enhed de ansatte måtte bruge.

Se også: Læs flere advertorials