Kom godt gennem glasskade på din elbil med Udvidet glasdækning

Glasskader på forruder kan hurtigt blive en dyr omgang, særligt i elbiler. Med en Udvidet glasdækning hos If forsikring er man godt sikret mod pludseligt opståede glasskader.

Kom godt gennem glasskade på din elbil med Udvidet glasdækning

Der er mange fordele ved at vælge en elbil – for eksempel fraværet af motorstøj, den trinløse acceleration og de lave kørselsomkostninger, særligt hvis man har mulighed for at oplade elbilen hjemme.

Elbiler har dog den ulempe, at de er dyrere at reparere end tilsvarende benzin- og dieselbiler. Især glasskader er dyre at reparere. Langt de fleste elbiler er nemlig udstyret med sensorer og kameraer i forruden, som bruges til at drive bilernes avancerede førerassistentsystemer og automatiske vinduesviskere.

Se også: Guide til den bedste elbilforsikring

0 kroner i selvrisiko ved glasskade hos If forsikring

Med en Kasko, Bil Super eller Leasing Super-forsikring hos If skal du dog ikke bekymre dig om den høje pris på forrudeskift eller andre glasdele i en elbil.

Ud over at have en elbilforsikring med god dækning og til attraktive priser udmærker If sig ved at tilbyde en ekstraordinær Udvidet glasdækning til deres elbilforsikring.

Med Udvidet glasdækning skal der ikke betales selvrisiko, hvis glasset på din bil kan repareres. Hvis du derimod skal have udskiftet dit glas, fx i forbindelse med stenslag på din frontrude, er din selvrisiko halvdelen af din normale, selvvalgte selvrisiko. Er skaden på dit glas sket i forbindelse med anden skade på bilen (fx sammenstød eller kollision), vil det være din normale selvrisiko, der er skal betales.

Dækker også elbiler med panoramaglastag

En del elbiler, for eksempel de populære Tesla Model Y og Model 3, har panoramaglastag, som giver et behageligt lys i kabinen. Men ligesom forrudeglasset kan det også gå i stykker.

Heldigvis dækker Ifs Udvidet glasdækning også reparationer på sideruder, bagrude, spejl- og lygteglas, kabineadskillelse og sol- og panoramaglastag, uden du skal betale selvrisiko. Får du skader, vil det ikke have nogen betydning for dit pristrin.

Hvad koster Udvidet glasdækning til min elbil?

Der findes ikke en fast pris på dækningen, da prisen på både elbilforsikringen og tilvalgsdækningen afhænger af mange faktorer. Det er ting som bilmodel, elbilens ydeevne, kundens alder, køreerfaring og skadeshistorik.

Udvidet glasdækning hos If forsikring vil som regel betyde en merpris på 25-30 kroner per måned, men det beløb kan ændre sig med tiden.

På Ifs hjemmeside kan du nemt og hurtigt beregne den aktuelle pris på en elbilforsikring med Udvidet glasdækning til din elbil.

Indtast blot elbilens nummerplade eller vælg din elbil manuelt og angiv dit CPR-nummer, din adresse, antal år med egen bil i Danmark og antal skader de seneste tre år. Så får du med det samme Ifs pris på deres attraktive forsikring til elbil samt prisen på Udvidet glasdækning.

Beregn din pris på Udvidet glasdækning hos If forsikring