Med elbilforsikring kan du spare 15 % på alle husstandens forsikringer

Ved at samle din elbilforsikring og din hus- eller indboforsikring kan du spare op til 15 procent på alle dine forsikringer hos If.

Med elbilforsikring kan du spare 15 % på alle husstandens forsikringer

Flere og flere danskere køber elbil. I den forbindelse rejser der sig et væld af spørgsmål og nye ting, man skal forholde sig til.

Valg af elbilforsikring er en af de ting, som giver rigtig god mening at bruge tid på at undersøge. Elbiler er nemlig dyrere at forsikre end benzin- og dieselbiler. Derfor gør du klogt i at vælge den bedste forsikring til din elbil.

Hos Nordens største forsikringsselskab, If, kan du få forsikret din elbil til nogle af markedets bedste priser. Men det stopper ikke her. If tilbyder også husforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring og hundeforsikring til fordelagtige priser.

Med Ifs Fordelsprogram opnår du store rabatter, hvis du kombinerer en i forvejen billig forsikring af elbilen med en eller flere af husstandens øvrige forsikringer.

Se Ifs udvalg af forsikringer

Spar op til 15 % på dine forsikringer

If forsikring tilbyder samlerabat på dine forsikringer i tre niveauer:

Du sparer 10 % på alle dine forsikringer, hvis du har Bil kasko-, Hus- eller Indboforsikring hos If.

Men det kan blive bedre endnu. Du kan nemlig spare 15 % på alle dine forsikringer hos If, hvis du har Bil kasko og både hus- og indboforsikringen hos If.

If forsikring har i forvejen nogle af markedets bedste priser på forsikring til elbiler. Da elbiler er dyrere at forsikre end mange tilsvarende benzin- og dieselbiler på grund af deres højere ydeevne og forhøjede risiko for at blive beskadiget, er Ifs Fordelsprogram med op til 15 procent i samlerabat særligt attraktivt for dig, der allerede har en elbil eller overvejer at anskaffe dig en.

Dækning af ladeboks i hjemmet – helt uden selvrisiko

Mange elbilister bor i hus og har opsat egen ladeboks i hjemmet. Hos If kan de mange danskere med egen ladeboks i hjemmet nyde godt af også at få forsikret ladeboksen mod skader helt uden at skulle betale selvrisiko. Det kræver blot, at man har både elbil og hus/fritidshus forsikret hos If.

Denne fordelagtige dækning af ladeboksen i hjemmet, hvor du slipper for at betale selvrisiko i tilfælde af skade på ladeboksen, er blot endnu en god grund til som elbilist at samle sine forsikringer hos If.

Beregn din pris på forsikringer hos If