Ny Volkswagen ID.3 lanceret: Nyt infotainment og hurtigere opladning

Volkswagen har lanceret en opgraderet udgave af deres elektriske hatchback ID.3 med flere opgraderinger. Se alle nyhederne 2024-udgaven af VW ID.3.

Ny Volkswagen ID.3 lanceret: Nyt infotainment og hurtigere opladning

En ny Volkswagen ID.3 ser nu dagens lys. Den byder på flere opgraderinger, blandt andet den helt nye større infotainmentskærm og meget bedre infotainmentsystem.

Se også: Se bedømmelser, priser og bestil prøvetur i nyeste elbiler

Samme design, men gode forbedringer

Volkswagen har været meget udskældt for deres infotainmentsystem, der med ID.7 fik en stor opgradering. Senere kom både den nye skærm og software til opdaterede ID.4 og ID.5, og nu er turen endelig kommet Volkswagens mindste og billigste elbil.

Den nye ID.3 har nemlig fået den nye 12,9 tommer infotainmentskærm og det nye infotainmentsystem. En stor opgradering, som nuværende ejere af ID.3 må ærgre sig over, at de ikke kan få. Med den nye software kan man for eksempel planlægge ruter med op til 10 ladestop på telefonen og derefter overføre dem til infotainmentsystemet.

Der er mere nyt i 2024-udgaven af ID.3. Opdateringen giver også større ydeevne til Pro S-modellen, som nu når op på 170 kW / 231 hk og en rækkevidde på 559 km (WLTP). Desuden får den nye ID.3 op til 175 kW DC-hurtigopladning og kan prækonditionere sit batteri for at reducere opladningstiden.

Volkswagen har også forbedret rattet i ID.3, som nu skulle være mere brugervenligt og bedre til at registrere input fra føreren.

Der er også nye funktioner at finde, heriblandt fjernparkering via smartphone-app, forbedret Travel Assist med udnyttelse af sværmdata, assisteret vognbaneskift på motorvej, og et udkørselsadvarselssystem, som kortvarigt kan forhindre en dør i at blive åbnet, hvis en bil nærmer sig bagfra.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Billeder af ny Volkswagen ID.3

Se også: Bedste elbiler på vejene i Danmark

Lancering og pris i Danmark?

Den opgraderede VW ID.3 er endnu ikke tilgængelig i Danmark, men vi forventer snart den kan bestilles. I første omgang er det Pro S-variant med lang rækkevidde, der bliver tilgængelig.

Prisen? Den forventes at være uændret, hvor basismodellen koster fra 299.995 kroner.

Se også: De bedste elektriske hatchbacks og små familiebiler

Vi anbefaler:
Find den bedste forsikring til elbil hos If
Guide til opladning af elbil med ladeboks i hjemmet