Apple har store problemer med Vision Pro

Apple ser ud til at have store problemer med produktionen af deres nye VR- og AR-briller, Vision Pro. Enkelte komponenter giver Apple udfordringer.

Apple har store problemer med Vision Pro

Den 5. juni løftede Apple til stor begejstring sløret for et helt nyt produkt, nemlig VR- og AR-brillerne Vision Pro. Det tyder dog på, at Apple nu har store problemer med at få samlet de nye briller på fabrikkerne.

Se også: Test af VR-briller og gadgets

Vision Pro giver Apple hovedpine

Vision Pro var blevet forsinket flere gange, inden det blev klar til præsentation tidligere i år. Det ser dog ikke ud til, at Apple har fået løst alle udfordringerne.

Der er nemlig avancerede og kostbare dele i brillerne, der giver Apple hovedpine i produktionen. Det betyder, at Apple må skære ned på produktionen af Vision Pro.

Læs også: Apples nye AR-headset, Vision Pro, blander den virkelige og virtuelle verden

Financial times skriver, at Apples interne mål om at sælge 1 million enheder i løbet af den første måned, headsettet er tilgængeligt, er blevet skåret ned. To insidere hævder, at Luxshare, som samler headsettet, nu har planer om at producere mindre end 400.000 enheder i 2024. To andre komponentleverandører har angiveligt kun modtaget ordrer på 130.000-150.000 enheder til næste år.

Vision Pro er et meget avanceret produkt, som omfatter unikke funktioner. Det er primært enkelte komponenter, der er en udfordring for Apple. Blandt andet de to mikro-OLED-skærme, som er fremstillet af Sony og TSMC.

Derudover går der også rygter om, at Apple Vision Pro er for tungt. Man kunne forvente, at det var noget Apple ville forsøge at fikse inden lanceringen næste år.

Apple Vision Pro
Apple Vision Pro

Skal være klar til salg i starten af næste år

Apple har lovet, at Vision Pro er klar til salg fra starten af næste år. Får de dog ikke sat fuld skrue på produktionen af de nye briller, så kan det blive svært at få fingrene i dem, når salget skydes i gang.

Vision Pro ser ikke ud til at komme til Danmark i første omgang. Prisen på omkring 24.000 kroner er dog heller ikke for alle og enhver.

Se også: Find laveste pris på iPhone