MG frister med leasingtilbud på MG4 XPower

Nu bliver elbilen med flest hestekræfter for pengene billigere at privatlease. MG er klar med tilbud på leasing af MG4 XPower med 435 hk.

MG frister med leasingtilbud på MG4 XPower

Lige nu kan du privatlease en MG4 XPower til en meget skarp pris. Se tilbuddet og læs om MG4 XPower kunne være elbilen for dig.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Privatleasing-tilbud på MG4 XPower

Den er elbilen, hvor man får flest hestekræfter til prisen – og nu er den blevet billigere at privatlease. MG har netop sat prisen for privatleasing ned på deres performance-variant af elbilen MG4.

MG havde i forvejen en skarp pris på MG4, men nu er flagskibet altså faldet i pris – dog kun på privatleasing. MG4 XPower kostede tidligere 4.695 kr. i månedlige ydelse, men er faldet 500 kr. i pris.

Det betyder, at man kan privatlease en MG4 XPower, der er byder på voldsomme 435 hestekræfter og 600 Nm, fra kun 4.195 kroner. Udbetaling er på 9.995 kr. og der er inkluderet 10.000 km per år. 5.000 km ekstra per år koster 140 kr. per måned.

Se også: Priser og tilbud på privatleasing af MG4 Electric

Kort om MG4 XPower

MG4 Electric er en hatchback og elektrisk bybil, som også kan fungerer som mindre familiebil. Topmodellen er MG4 XPower, hvor der er skruet op for ydeevnen og køreoplevelsen.

MG4 Xpower byder på firejhjulstræk med hele 435 hestekræfter og 600 Nm, der giver bilen en acceleration fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder. Tophastigheden er 200 km/t.

XPower har et 64 kWh batteri, som giver bilen en rækkevidde på 385 km. Lynopladning sker ved en maksimal effekt på 140 kW og 10-80 procent kan klares på cirka en halv time.

Man får imponerende meget udstyr, ydeevne og generelt meget elbil for pengene i MG4 Electric.

Læs også: Test af MG4 Electric

Store fordele ved privatleasing af elbil

Der er specielt store fordele ved at lease en elbil, hvor man slipper for bekymringer om batterinedbrydning, gensalgsværdi, teknologisk udvikling og mere til.

Derudover har du mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe.

Skulle husstandens privatøkonomi ændre sig, kan man efter kun 12 måneder komme ud af en leasingaftale. Det giver også mulighed for, at man på en billig måde kan skifte til en ny elbil, skulle teknologien været blevet meget forbedret eller prisen blevet betydeligt lavere.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Vi anbefaler:
Billigste hjemmeopladning og ladeboks
Test og anmeldelser af elbiler