Mercedes EQV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 699.900,- Test Score er 54/100 - Gennemsnitlig - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EQV.

Mercedes EQV 300 Lang - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
351 kmRækkevidde (WLTP)
41 min.Ladetid (10-80%)
150 kW (204 hk)Motorens ydeevne

Mercedes EQV er en Minibus i Mellemklassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 699.900,-, hvilket placerer elbilen fra Mercedes som den 6. billigste Minibus i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mercedes EQV kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mercedes EQV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mercedes EQV 300 Lang. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 54/100, hvilket placerer Mercedes EQV som den 6. bedste Minibus i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Mercedes EQV 300 Lang

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mercedes EQV 300 Lang. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mercedes EQV 300 Lang

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mercedes EQV 300 Lang og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen